2020. március 19. – A TaoTronics asztali lámpái megvédik a szemet a káros fénykibocsátástól a szemek épségének megőrzése érdekében. A TT-DL13 asztali lámpa 5 különböző tónusban és 7 eltérő fényerővel képes világítani, ezzel alkalmazkodva a különböző környezeti feltételekhez a szemek hatékony kíméléséért. A különböző elektronikai eszközök által kibocsátott kékfény negatív hatást gyakorol az alvási szokásokra és növeli az elalvási idő hosszát is. A melegebb tónusú fények az éjszaka során kisebb terhelést fejtenek ki a szemre, ezzel kevesebb hatást gyakorolnak az alvási szokásokra.

A káros fények ellen

A kékfény több különböző színből áll össze. A vörös fény hosszú hullámhosszal és kevesebb energiával rendelkezik ilyen esetekben, mint a kék szín, amely rövid hullámhosszú és nagyobb energiát használ. A fehér-, a foszforeszkáló és a technikai eszközök által kibocsátott fények nagy mértékben teszik ki ennek a káros fényhatásnak a szemet. A LED lámpák másik káros hatása a pislákoló fény. A LED diódák ugyan erős fényt képesek biztosítani, de káros hatásai közé tartozik a pislákoló fényhatás, amely ugyan szabad szemmel nem feltétlenül látható, de káros hatást gyakorol a látásunkra. Ha ilyen fényt néz valaki hosszabb ideig, fejfájást, szemfájást, vagy rosszabb esetben epilepsziás rohamot is előidézhet. A fény hőmérséklete is negatív hatást gyakorolhat, ha a fényforrás meghaladja az 5000 kelvinfokot.

A TT-DL13-at úgy tervezték, hogy megfelelő sínhőmérsékletű fényt biztosítson állítható fényerővel, ráadásul a LED lámpák káros pislogó tulajdonságával sem rendelkezik. A lámpa állítható színhőmérséklettel (2700 és 6000 Kelvin között) és könnyen mozgatható fejjel rendelkezik: a felső fénytest 135 fokban dönthető és 90 fokban forgatható, míg az alsó támasz 45 fokban képes elforogni és akár 150 fokig is eldönthető.

Hatékony LED világítás

Az energiahatékony LED környezetbarát működést tesz lehetővé pislogás és kékfény mentes fénnyel, ráadásul akár 75%-ban képes hatékonyabban dolgozni, mint egy átlagos asztali lámpa. Az 5 különböző hőmérséklettel és a 7 fényerő móddal pedig szinte végtelen beállítást próbálhatsz ki szemed épségének megőrzése érdekében, ezzel könnyebbé téve az éjszakai olvasást is.

Töltsd telefonod egyszerűen

A 12 W-os teljesítményű asztali lámpát akár a telefonod töltésére is használhatod az állvány hátulsó részébe épített USB portnak köszönhetően.

Elérhetőség

A TT-DL13 már világszerte elérhető. További információért a régiós elérhetőségről és a naprakész árazásról vedd fel a kapcsolatot a TaoTronics hivatalos kereskedelmi partnereivel vagy PR képviseletével.