A VAVA nagy örömére, a 4K UST lézeres projektor elnyerte az AVS „Legjobb Választása” 2020 díjat. Az AVS szerkesztője, Mark Henninger részletes tesztelés során vizsgálta meg az eszköz képességeit. A tesztelés során olyan apró részletekre is figyelt, mint az eszköz megjelenése: – „Ez az egyik legszebb projektor, amit meg lehet vásárolni, ráadásul tökéletesen illik bármilyen otthoni környezetbe.”

A projektor további előnyei közé tartozik az egyszerű telepítés is – „Gyerekjáték volt az üzembe helyezése, az egyetlen nehézséget a képernyő megfelelő magasságba történő állítása jelentette (persze csak ha fix állású vászonnal rendelkezel). Ezután, már csak a lencsék beállításától függ a tűéles képminőség minimális elmosódással – még a képernyő szélén is éles minden. Nem tapasztaltam semmilyen elmosódást vagy elhalványodást a képernyő szélén sem és a legtöbb 3LCD UST projektorral ellentétben ez a DLP még igazítás során sem ütközik problémákba. A végeredmény egy figyelemre méltóan tiszta kép, amely valósággal életre kel a megfelelő 4K-s forrásfájlok esetén.”

A DLP technológiát a VAVA 4K UST lézeres projektor szívében szintén dicsérő szavakkal illette: „A DLP pozitív karakterisztikája a konzisztenciában rejlik. A DLP projektorok egyszeri beállítást követően megőrzik a kiváló minőséget panel degradáció nélkül, amely hatalmas előny az LCD/LCOS technológiákhoz képest.”

A VAVA 4K UST projektor egy felhasználóbarát termék, amely nélkülöz minden komplikált kalibrálási lehetőséget, ugyanakkor az egyszerű beállítási lehetőségek minden igényt kielégítenek. A projektor integrált Harman/Kardon hangrendszerrel rendelkezik, amely szintén különös figyelmet kapott. „Az igazat megvallva, legalább olyan jól szól, mint egy megfizethető hangsugárzó, ami hatalmas előrelépés a tévék beépített hangszóróihoz képest. A legfontosabb az, hogy kifejezetten nagy hangerővel tud működni megfelelő mélyhangzással, amely egyaránt megfelelő élményt nyújt filmezéshez és sporteseményekhez is. Nem lesz többre szükséged.”

„Nincs olyan projektor, ami mindent megfelelően tud, de az ultra alacsony távolságú megoldások közül a VAVA sok funkciót kiválóan teljesít, ezzel kifejezetten erős értéket képviselve azok számára, akik hatalmas méretű TV alternatívát szeretnének a nappalijukba. A VAVA 4K UST projektorral átélheted az egyik legjobb nagy képernyős élményt a konkurenciához képest kifejezetten méltányos áron.”

A VAVA 4K UST projektor már világszerte elérhető. További információért a régiós elérhetőségről és a naprakész árazásról vedd fel a kapcsolatot a VAVA hivatalos kereskedelmi partnereivel vagy PR képviseletével.