A ProAV szegmensre fókuszáló M4300 sorozatú switch-csek hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek a Crestron DM NVX rendszerekhez – nincs szükség konfigurációs fájlra!

2020. március 19., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagyvállalatokat működtető hálózati termékek vezető gyártója bejelentette, hogy a sokoldalú M4300 sorozatú switch-csek mostantól hivatalos Crestron® tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Crestron, a folyamatosan növekvő AVoIP átállás egyik domináns szereplője szigorú hitelesítési programot hozott létre azért, hogy ügyfeleinek magas szintű interoperabilitást és megbízhatóságot biztosítson. A NETGEAR büszke arra, hogy része lehet a Crestron DM NVX® IP alapú AV megoldásának.

A NETGEAR úgy konfigurálta az M4300 és az új M4500 sorozatú switch-cseket, hogy azok azonnal működjenek a legtöbb IP alapú AV telepítésnél – amely ebben az esetben igaz a Crestron DM NVX végpontokra is. A Crestron által hitelesített listán szereplő hálózati switch-csek nagy részénél konfigurációs fájlra van szükség a megfelelő működéshez. A tanúsítvánnyal rendelkező M4300 switch-csek már előre lettek konfigurálva, így nincs szükség más beállításra, hogy együttműködjenek a Crestron DM NVX kódolókkal és dekóderekkel. Ennek eredményeként kevesebb idő szükséges a switch-csek konfigurálására és jobban lehet összpontosítani a telepítések egyéb területeire.

„A robusztus M4300 megoldásunk hitelesítése az iparág egy ilyen neves vezetője által kiválóan bizonyítja a NETGEAR Pro AV piac törekvéseit” – nyilatkozta Laurent Masia, a felügyelt switch termékcsalád vezető igazgatója. „Az ügyfeleink ezt a Crestron DM NVX tanúsítványt kérték és nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hivatalosan részesei lehetünk egy ilyen nagyszerű megoldásnak.”

Bob Bavolacco, a Crestron technológiai partnerségi igazgatója hozzátette: „A Crestron megoldások és a velük együttműködő harmadik féltől származó eszközök szigorú tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az integrált megoldások 100%-ban kompatibilisek és megfelelnek a Crestron szigorú minőségi és végfelhasználói telepítési követelményeinek. A NETGEAR M4300 hitelesítése sem kivétel ez alól, az integrátorok számára pedig előnyös, ha olyan zökkenőmentes, kompatibilis switch megoldást használhatnak, amely 100%-ban kompatibilis a Crestron DM NVX™ végpontjaival.”

NETGEAR M4300 sorozatú switch-csek

Az M4300 sorozatú kapcsolókat kifejezetten AVoIP telepítésre tervezték, a különféle modellek pedig a portszámtól és a csatlakozás típusától függően megfelelnek a követelményeknek. A jövőbeli bővítési igényeket figyelembe véve akár halmozhatók is. A NETGEAR IGMP Plus™ könnyű multicastingot biztosít a Zero Touch hálózati konfigurációval a hálózat túlárasztása nélkül. Az M4300 számos más egyéb funkcióval is rendelkezik, köztük a PoE+, IGMPv3, IGMP-snopping, IGMP Fast-leave és egy akadálymentes hátlap biztosításával, amely megfelel bármilyen AVoIP multicasting számára.

Széleskörű alkalmazási terület

A NETGEAR M4300 és a Crestron DM NVX kombinációja a konferenciatermektől a főiskolai campus-okig már világszerte bevált. Ez a tanúsítvány megnyitja az utat olyan telepítések számára, mint a konferenciatermek, az aktív tanulás, a rendezvényterek, a digitális feliratok, a csúcsminőségű lakóépületek vagy más egyéb területeknek. Az 1 Gb AVoIP terjedésével a NETGEAR és a Crestron egy robusztus megoldást kínál a piacnak.

A NETGEAR Pro AV termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos további információért kérjük, látogass el a NETGEAR.com webhelyre.