2020. március 13., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az új, 2,5 hüvelykes SATA III ISSS333 PLP 3D TLC SSD meghajtók megjelenését, amelyek áramkimaradás elleni védelemmel (PLP) lettek ellátva. Az ipari minőségű SSD-k olyan használatra készültek, amelyek tartósságot, megbízhatóságot és nagy kapacitást igényelnek, beleértve az ipari számítást, a beágyazott alkalmazásokat, a megfigyelő rendszereket, az orvosi felszereléseket, a játékgépeket, a védelmi alkalmazásokat és az általános automatizálást. Az ISSS333 PLP SSD-k 3D NAND Flash chipekkel és a SATA III 6 Gb/s csatolófelülettel működnek, amely kiváló átviteli sebességet biztosít, elérve akár az 560/520 MB/s-ot is. A költséghatékonyság érdekében ezek az SSD-k mindössze 2,3 W-os fogyasztással rendelkeznek.  

Csökkentsd az adatvesztés esélyét

Az ADATA áramkimaradás elleni védelmi mechanizmussal ellátott ISSS333 3D TLC PLP SSD-k megvédenek az adatvesztéstől váratlan áramkimaradás esetén. Ez a képesség különösen hasznos az olyan kültéri helyeken, ahol az energiaellátás kiszámíthatatlan körülmények miatt nem megfelelő, például bázisállomások, megfigyelő rendszerek, szállítási létesítmények és egyéb alkalmazások esetén.  Sőt, az ISSS333 3D TLC PLP SSD-k nagy hőmérsékleti ellenállásal is rendelkeznek (-40° C-tól 85° C-ig), így a legrosszabb körülmények között is optimálisan működnek, ráadásul rövidzárlat-védelemmel rendelkező polimer kondenzátorokkal is el lett látva. Az ISSS333 3D TLC PLP SSD-k támogatják az LDPC (kis sűrűségű paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiát is, így képes felismerni és javítani az adathibák széles skáláját a pontosabb adatátvitel és az SSD hosszabb élettartama érdekében.

Fokozott tartósság és biztonság

ADATA ISSS333 3D TLC PLP SSD-ket 3000 P/E ciklusra tervezték, így tartósságuk, megbízhatóságuk és stabilitásuk megegyezik a 2D MLC SSD-kkel. Sőt, a nagyobb megbízhatóság és költséghatékonyság érdekében az SSD-k az ADATA saját, szabadalmaztatott A+ SLC technológiáját használját. A technológia egyedi NAND Flash firmware-t és A+ rendezési algoritmust használ az SLC teljesítmény emulálásához Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást és remek egyensúlyt teremt a költség és teljesítmény között.  Az ISSS333 3D TLC PLP SSD-k szintén átesnek az ADATA SSD érvényesítési folyamatán, amelybe beletartozik a funkcionalitás és a megbízhatóság ellenőrzése is.

Nagy kapacitás az 5G korszakhoz

A big data analízis, a mesterséges intelligencia, az IoT és az 5G terjedésével járó magasabb szintű csatlakoztathatóság és adatnövekedés térnyerésével a nagyobb kapacitású SSD-k egyre szükségesebbé válnak. Az igényegnek való megfelelés érdekében az ISSS333 3D TLC PLP SSD-k 64 GB-tól egészen 2 TB-ig terjedő tárolókapacitású változatban is elérhetők.

Rengeteg kiegészítő funkció

A további stabilitás és megbízhatóság érdekében az SSD-k számos technológiát támogatnak, beleértve az önellenőrző, elemző és jelentési technológiát (SMART), amely előre jelezheti a meghajtóhibákat, valamint az NCQ és a Windows TRIM parancsokat is a teljesítmény növelése érdekében. Az SSD-k kényelmes kezelése érdekében a felhasználók letölthetik az ADATA SSD Toolbox-ot, amely jelzi a meghajtók állapotát, kopási szintjét és élettartamát is.​​​​​​​

Az ADATA ISSS333 PLP SSD-k rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a industrial.adata.com weboldalon.