2020. február 26., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: A 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója örömmel mutatja be legújabb ipari-szintű megoldásait az Embedded World 2020 kiállításon (február 25-27). Az eseményen az ADATA szemlélteti új generációs ipari termékeit, beleértve az SSD meghajtókat és memóriakártyákat is. Ezenfelül először leplezi le a legújabb, nagy kapacitású és nagy teljesítményű DDR4 memória moduljait, amelyeket kifejezetten az 5G-hez fejlesztettek, nevezetesen a 32 GB-os ADATA DDR4 3200 memóriát. Látogasd meg az ADATA standját az Embedded World 2020-on, a Nürnbergi Kiállítási Központban (1. csarnok, 410-es stand). 

Nagy teljesítményű DDR4 az 5G korszak számára

Az új technológiai korszak érkezésével a nagyvállalatok világszerte 5G hálózatokat telepítenek és gyors felhőalapú számítástechnika bevezetésén dolgoznak. A big data analízis, a mesterséges intelligencia, az IoT és az edge computing növekvő igényeinek megfelelése érdekében elengedhetetlenné vált a nagy kapacitású, nagy teljesítményű, alacsony késleltetési idővel rendelkező memóriamegoldások alkalmazása. Az igények kielégítése érdekében az ADATA bemutatja a költséghatékony, alacsony feszültségű (1,2V) DDR4 3200 U-DIMM és R-DIMM memóriamoduljait, amelyek 8, 16 és 32 Gb-os kapacitással érkeznek.     

Tartós és biztonságos – Erős alap az 5G-hez 

Az 5G elterjedésével robbanásszerű növekedés várható az adatok és a csatlakoztatott eszközök tekintetében, ezért a tartósság és a biztonság minden eddiginél nagyobb szerepet kap. A problémák megoldása érdekében az ADATA a 3D TLC SSD-k és SD/MicroSD kártyák tartósságát 3K P/E ciklusra emelte, amely az 2D MLC-vel is felveszi a versenyt, ezzel jelentősen meghosszabbítva a termék élettartamát. Továbbá a váratlan áramszünet esetén az ADATA áramkimaradás elleni védelmi (PLP) mechanizmusa azonnal aktiválódik az adatvesztés megakadályozása érdekében, ami különösen hasznos az olyan kültéri helyeken, ahol az energiaellátás kiszámíthatatlan körülmények miatt nem megfelelő, például bázisállomások, megfigyelő rendszerek, szállítási létesítmények és egyéb alkalmazások esetén. Az IoT és az edge computing az 5G szerves részét képezik és biztosítják a nagy mennyiségű adatok megfelelő megőrzését és védelmét. Az ilyen esetekre az ADATA számos technológiát kínál az adatbiztonság fenntartásához, beleértve az adatok titkosítását, a biztonságos törlést és az írásvédelmet.

Testreszabott szolgáltatások – Rugalmas és kihívásokra tervezték

Az 5G alkalmazások hamarosan az élet minden területére kihatással lesznek, legyen szó akár az intelligens szállításról, az okos otthonokról, az ipari IoT-ről, vagy éppen az intelligens egészségügyi szolgáltatásokról. A bevált és megbízható kutatás- fejlesztési és gyártási képességeinek kihasználásával az ADATA kiváló helyzetben van ahhoz, hogy testreszabott megoldásokat kínáljon az ügyfelei egyedi igényeihez szabva. Ide tartoznak a PLP-vel és kén kicsapódás csökkentő tulajdonságokkal ellátott termékek.

Az ADATA ráadásul saját, szabadalmaztatott A+ SLC technológiáját használja a nagyobb megbízhatóság és költséghatékonyság érdekében. A technológia egyedi NAND Flash firmware-t és A+ rendezési algoritmust használ az SLC teljesítmény emulálásához az MLC Flash-en. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást és remek egyensúlyt teremt a költség és teljesítmény között. 

Keresd fel az ADATA-t az Embedded World 2020 kiállításon, a Nürnbergi Kiállítási Központban február 25–27 között az 1. csarnok 410 standján. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot a helyi ADATA képviselővel időpont egyeztetése érdekében