2020. február 25. – A RAVPower, a külső akkumulátorok, adatkábelek, töltők és akkumulátorok egyik vezető gyártója bemutatta a legújabb RP-PB201 külső akkumulátorát, amely 20 000 mAh kapacitással és PD 60W töltési teljesítménnyel rendelkezik. A digitális világban okoskészülékeink – legyen szó akár laptopról, telefonról, vagy más hordozható készülékről – limitált kapacitással rendelkeznek, így egy hordozható töltő segítségével könnyedén kitolhatjuk éllettartamukat a szükséges feladatok elvégzéséhez, legyünk bárhol a világon. Továbbá az USB-C csatlakozás lehetővé teszi, hogy bármilyen USB-C kompatibilis eszközt csatlakoztathassunk rá, legyen szó akár Apple, Samsung, vagy más márkájú okostelefonokról és kiegészítőkről.

Erős, mint az eredeti töltő

A nagy sebességű USB-C csatlakozásának köszönhetően pillanatok alatt képes bármilyen nagy teljesítményű laptop és ultrabook, vagy egyéb okoskészülékek feltöltésére. A PD (Power Delivery) technológia egy olyan szabvány, amelyet egyetlen kimeneten keresztül bármilyen eszközhöz tudunk használni. A 60W-os PD töltő szinte bármilyen technológiai eszközt képes könnyedén és gyorsan feltölteni a feszültség és az áramerősség továbbításának teljes kiaknázásával. A RAVPower RP-PB201 a leggyorsabb USB töltő, amely a 60W-os teljesítménynek köszönhetően képes egyszerre két eszköz töltésére is.

Modern, kompakt kialakítás

A mindössze 250g súllyal rendelkező töltőt úgy tervezték, hogy könnyedén magunkkal vihessük bárhová. A 180 x 54 x 25 mm-es méreteinek köszönhetően kényelmesen elfér a tenyerünkben, vagy éppen a zsebünkben – ellentétben a legtöbb 20 000 mAh-es külső akkumulátorral.

30W PD bemenet és USB-C PD/QC kimenet

A 30W-os PD bemenetnek köszönhetően, mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltöltheted az akkumulátor teljes kapacitását. A PD bemeneti töltés teljesítménye állítható, az alap 5V/3A-ről akár 20V/1,5A-re (30W maximum) is képes felugrani, míg kimenet tekintetében a maximális töltési teljesítmény elérheti a 20V/3A-t (60W), QC kimenet esetében pedig 12V/1,5A-t (18W), így többféle lehetőséget kínálva az okoskészülékek biztonságos gyorstöltésére. Az RP-PB201 a lehető leggyorsabb töltés érdekében támogatja a 30W fali töltőket, amelyek az akkumulátortól függetlenül, külön vásárolhatók meg.

Az USB-C kimenetek támogatják a PD és a QC technológiákat, így a két kimeneten keresztül egyszerre töltheted fel PD és QC kompatibilis készülékeidet.

Megbízható működés

Az RP-PB201 megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, így egyaránt rendelkezik túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel is. Töltsd fel készülékeid teljes biztonságban!

Ár és elérhetőség

A RAVPower RP-PB201 már világszerte elérhető. További információért a régiós elérhetőségről és a naprakész árazásról vedd fel a kapcsolatot a RAVPower hivatalos kereskedelmi partnereivel vagy PR képviseletével.