2020. február 21. – A TaoTronics, a Sunvalley Group zászlóshajó márkája bemutatta a SoundSurge 55 hibrid, vezeték nélküli, aktív zajszűrővel szerelt fejhallgatóját. A Bluetooth 5.0 eszköz a Sony digitális zajszűrő chipjét használja, amely egyetlen gombnyomása képes teljesen kiszűrni a környezeti zajokat, legyen szó akár repülőgép, vonat, vagy bármilyen más környezeti zajról, ráadásul a felhasználók akár 3 különböző fokozat közül is választhatnak.

  • Utazás mód: csökkenti az alacsony és középtartományú környezeti hangokat, ezáltal kiválóan képes szűrni a repülőgépek hangját egy hosszú út közben.
  • Irodai mód: csökkenti a rendkívül alacsony frekvenciájú hangokat, ezzel fokozza a produktivitást és a koncentrációs képességet.
  • Környezeti mód: Halld a körülötted lévő világot. Ez a speciális mód lehetővé teszi a különböző állomásokon történő bejelentések hallhatóságát, így anélkül értesülhetsz a menetrendek változásáról vagy az utazással kapcsolatos információkról, hogy le kellene venned a fejhallgatót a fejedről.
    Elragadó hangzásvilág

Engedd át magad a zenének. A SoundSurge 55 valódi HiFi hangzást biztosít, így kedvenc zenéid minden egyes részletét meghallhatod. A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően pedig a nagy felbontású zenék lejátszása és támogatása sem jelent akadályt.

Hihetetlenül gyors töltés

Az USB-C csatlakozásnak köszönhetően már 5 perc alatt akár 2 órányi zenehallgatáshoz elegendő üzemidőt tesz lehetővé a beépített 580 mAh-es akkumulátor. 45 perc alatt pedig a teljes akkumulátort fel lehet tölteni, amely így akár 30 órányi folyamatos zene lejátszást biztosít.

Problémamentes telefonhívás

A cVc 8.0-ás zajszűrős mikrofon használata lehetővé teszi azt, hogy a vonal másik oldalán lévő személy is tisztán halljon téged a környezeti zajoktól függetlenül.

Kimagasló kényelem & könnyű hordozhatóság

A memóriahabos fülpárnák csökkentik a fülre nehezedő nyomást, az állítható kagyló és fejpánt pedig könnyedén igazítható több fejmérethez is. A SoundSurge 55 kimagasló kényelmet tesz lehetővé, a fejhallgatóhoz mellékelt hordozótáskában pedig könnyedén magunkkal vihetjük bárhová.

Ár és elérhetőség

A TaoTronics SoundSurge 55 már hivatalosan elérhető a TaoTronics webáruházában 109,99 USD ajánlott végfelhasználói áron. Az eszköz rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi TaoTronics képviseletet a www.taotronics.com címen.