2020. február 19., Tajpej, Tajvan – Az AIoT területén egyre növekvő berendezések, például ipari alkalmazási rendszerek, vizuális számítástechnika, beágyazott rendszerek, töltőrendszerek és az emberi interaktivitást igénylő gépi rendszerek iránti igények miatt a piac a legjobb, előírásoknak megfelelő tápegységeket keresi. A nagy teljesítményű külső tápegységek iránti igény egyre növekszik, olyan tényezők miatt, mint a nagy stabilitás, a magasfokú hatékonyság, a ventilátor nélküli kialakítás, az alacsony zaj, a csere egyszerűsége, a kényelmes karbantartás és egyebek.

Az FSP-group közel 30 éve az energiaellátás területének középpontjában áll, ezalatt pedig rengeteg ismeretet és szaktudást halmozott fel a különféle tápegységek fejlesztése során az iparágakban. A külső tápegység sorozat a legszélesebb teljesítmény kínálattal rendelkezik és olyan különféle specifikációkat nyújt, mint például fali-, asztali-, vékony- és USB PD csatlakozás, ezzel megfelelve a különféle ipari igényeknek.

Annak érdekében, hogy megfeleljen az AIoT területre vonatkozó követelményeknek, az FSP kutatás és fejlesztési csapata áttörte a határok szűk keresztmetszetét és bemutatta a 330 W-os, nagy teljesítményű, ventilátor nélküli külső tápegységet. Ez a vékony kivitelű modell mindössze 27 mm magas, így helyet takarít meg a  felhasználók számára. A váz kialakítása csökkenti a zajt, ráadásul ellenáll a pornak is. A termékcsalád megfelel a legújabb IEC 62368-1 biztonsági előírásoknak és képes kielégíteni az audio, video, információs és kommunikációs technológiai berendezések biztonsági követelményeit. Az FSP mindig is elkötelezett volt amellett, hogy a legjobb termékeket biztosítsa az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében.

A termék jellemzői:

  • Bemeneti feszültség: AC 100-240V
  • OCP / OTP / OVP
  • IEC 62368-1 és IEC 60950-1 tanúsítvány