2020. február 18. – Az 1920-as években megjelentek a 4 hüvelykes kijelzővel rendelkező televíziók, amelyek akkoriban forradalmasították a technológiai ipart. Most, egy évszázaddal később pedig már akár 150 hüvelykes kijelzőn is megnézhetjük kedvenc filmjeinket a VAVA lézeres projektorjának köszönhetően.

Az elmúlt időszakban megváltozott a közvetítés technológiája és az otthoni médiafogyasztás a technológiai fejlődésnek köszönhetően. Ez leginkább a képernyők méretében mutatkozik meg, amelyek folyamatosan növekedtek. Egy 2006-os tanulmány szerint (Lombard M., Reich RD., Grabe ME., Bracken CC., Ditton TB.) minél nagyobb képernyőn nézünk tartalmat, annál jobban bele tudjuk magunkat élni a képernyőn látható helyzetbe.

Út a lézeres projektor felé

100 év után a társadalom nagyobb kijelzőt, vékony kialakítású hardvert és kiváló képminőséget érdemel. A lézeres projektorok felé vezető út egyszerű volt; az otthoni szórakozást még kellemesebb élménnyé szerettük volna tenni. Továbbá a lézeres televízió rendszerek az általános televíziók minden előnyét egyesítik.

A jó tévé élmény több faktorból tevődik össze. A 90-es évek végén a nagyobb és vékonyabb kijelzők egyre fontosabbá váltak. A 2010-es években elterjedt a 4K felbontás, az új 20-as évek pedig a lézeres televíziózás korszakát jelentik. A keret nélküli kijelző és a 4K felbontás számtalan másik előnyös tulajdonsággal egy jobb tartalommegtekintési élményt biztosít.

Az idő előrehaladása jól szemléltette, hogy az otthoni házimozizás jövője a nagyobb kijelzőkben rejlik. A VAVA lézeres projektorral te is valódi moziteremmé alakíthatod lakásod helyiségeit. A VAVA lézeres projektor már világszerte elérhető. További információért kérjük, vedd fel a kapcsolatot a VAVA hivatalos kereskedelmi partnereivel vagy PR képviseletével.