2020. február 18., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az ADATA SE760 külső SSD megjelenését. Az SSD elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik a könnyű hordozhatóság érdekében, az USB 3.2 Gen 2 interfész segítségével pedig kiváló olvasási és írási teljesítményre képes.  

Gyors és elegáns  

Az ADATA SE760 kompakt, áramvonalas kivitellel rendelkezik, így bárhová magaddal viheted. Az elegáns szálcsiszolt fém felület érzésre és kinézetre is tökéletes megjelenést biztosít. Az USB 3.2 Gen 2 interfész lehetővé teszi az akár 1000 MB/s olvasási és írási sebességet is, amely több mint 12-szer[i] gyorsabb, mint egy külső merevlemez. A rendkívüli teljesítménynek hála, a felhasználók egy 10 GB-os 4K filmet körülbelül húsz másodperc alatt továbbíthatnak a támogatott eszközök között.

Egyszerű használhatóság

Az ADATA SE760 az SSD-k minden előnyét biztosítja a merevlemezekkel ellentétben, beleértve az ütés- és rezgésállóságot, illetve a csendes működést. Ráadásul a legújabb USB-C (C-típusú) csatlakozót használja, amely megfordítható, így bármilyen irányban csatlakoztatható, ellentétben a régi USB eszközökkel és csatlakozókkal. Ezenkívül támogatja a Windows, a Mac OS és az Android rendszert is, így a felhasználók korlátok nélkül mozgathatják a tartalmakat az eszközeik között. Legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról, az SE760 egyszerű csatlakoztathatóságot és az USB-C előnyeit kínálja a felhasználók számára.

Az ADATA SE760 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com weboldalon.  


[i]Az eredményt olyan laboratóriumi környezetben értük el, amelyben USB 3.2 Gen 2 támogatással rendelkező számítógépet használtunk UASP illesztőprogrammal. A tényleges teljesítmény hardveres és szoftveres konfigurációktól függően eltérhet.