2020. január 14. – A RAVPower, a mobil töltőkészülékek, vezeték nélküli töltők, hordozható töltők és adatkábelek vezető gyártója bemutatta a RAVPower Filehub-ot, amely egy három az egyben router, külső akkumulátor és fájl mentésért felelős megoldás. A RAVPower Filehub egy vezeték nélküli kompakt AC router, amely képes vezeték nélküli médiaszerverként és fájlmegosztó készülékként működni, legyen szó akár SD kártyára, USB lemezre, vagy épp vezeték nélküli készülékekre történő fájltovábbításról és mentésről. Nem utolsó sorban, a beépített 6700 mAh-es akkumulátornak köszönhetően külső akkumulátorként is egyszerűen használható.

Azonnali fájlmentés SD kártyára és USB eszközökre

Az okostelefonokra elérhető alkalmazás segítségével azonnal lementheted fotóid, zenéid, videóid és dokumentumaid a FileHub eszközbe csatlakoztatott USB meghajtóra, vagy SD kártyára anélkül, hogy bármiféle különleges beállítást kellene véghez vinned. A Snap & Save funkció megkerüli a telefonod tárhelyét és a kívánt fájlokat automatikus a FileHub-ba helyezett meghajtóra helyezi át, így szinte végtelen méretűre bővítheted okoskészülékeid tárhelyét.

Gyors és egyszerűen hordozható WiFi megoldás

A FileHub a beépített 2,4 és 5 GHz-es WiFi vezérlőknek köszönhetően alkalmas a vezeték nélküli kapcsolódásra, a beépített LAN port által pedig könnyedén használhatjuk mobil routerként, hálózatmegosztó csatlakozási pontként, vagy WiFi jelerősítőként is. A 2,4 GHz-es frekvencián 300 Mbps, míg az 5 GHz-en 433 Mbps adatátviteli sebességre képes, így villámgyors internetelérést biztosítva miden eszköz számára. Ha pedig nem szeretnéd, hogy idegenek férjenek hozzá fájljaidhoz, könnyedén létrehozhatsz egy másodlagos vendéghálózatot is. Az USB portnak köszönhetően pedig, ha bármiféle tárolót csatlakoztatunk a mobil routerre, képes lesz a meghajtón lévő tartalmak vezeték nélküli továbbítására.

Külső akkumulátor

A RAVPower WD009 FileHub egy belső, 6700 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, így az eszközön található USB csatlakozás segítségével a fájlmentésen kívül egyszerűen feltöltheted okoskészülékeidet is. Ha pedig lemerülne, a routerhez mellékelt mikro USB kábellel könnyedén teljes kapacitásra töltheted vissza a WD009-et.

Ár és elérhetőség

A RAVPower WD009 FileHub már világszerte elérhető 59 USD ajánlott végfelhasználói áron. További információért vedd fel a kapcsolatot a hivatalos forgalmazóval, vagy a regionális PR képviselettel.

rp-wd009-overview-1.jpg