PR-qnapxces2020.jpg

2020. január 10.,  Las Vegas, NV – A QNAP®, Inc. az intelligens kiskereskedelmi és irodai termékek, valamint megoldások széles választékát mutatja be a CES 2020 kiállításon (Sands Expo, Stand:42358), beleértve a QVR Pro felügyeleti megoldást, a QVR Face intelligens arcfelismerést és a QVR Retail Pro intelligens ügyfélforgalom-elemzési platformot, amely segít a kiskereskedőknek a digitális átalakulás útján történő elindulásban; a KoiMeeter intelligens videokonferencia megoldást, amely integrálja az AI-t, hogy kiváló minőségű és gazdaságos vezeték nélküli videokonferencia-rendszert építsen ki a vállalkozások számára. Ezenkívül a QNAP csúcstechnológiájú hálózati megoldásokat kínál az infrastruktúrák kiépítésének felgyorsításához és a felhőkezelés központosításához az intelligens- kiskereskedelmek és irodák számára.

Intelligens kiskereskedelmi megoldás

Az AI-korszakában a felhasználói élmény elengedhetetlen a kiskereskedelemben. A QNAP gyorsan felismerte ezt a fontos informatikai trendet azáltal, hogy teljesen intelligens megoldásokat hozott létre a kiskereskedelmi üzlethelységek számára a felhasználók elismerésének elnyeréséhez. A QVR Pro segítségével nagy méretű megfigyelőhálózatot lehet létrehozni az üzletek számára. Bolti lopás vagy gyanús tevékenységek esetén a QVR Pro Motion Search funkció 10 perc alatt megtalálja a gyanús arckifejezéseket egy 12 órás videóban, ezzel hatékonyan javítva a helyiség biztonságán. A QVR Pro a SIP műsorsugárzási rendszert is integrálja az információk közvetítéséhez, beleértve promóciós hirdetéseket, bejelentéseket és vészhelyzeti riasztások küldését az üzletben. Eközben a QVR Face segítségével készíthetsz VIP listát, regisztrálatlan arcokat, vagy akár feketelistát is így intelligens ajtó-hozzáférési rendszereket építhet fel a személyzet részére. Ezenkívül a QVR Face az arcfelismerést integrálja a CAYIN intelligens digitális feliratozásba is, amelyek testreszabott promóciós információt nyújtanak és további üzleti lehetőségeket kínálnak a kiskereskedelmi üzleteknek. A QVR Retail Pro integrálja az áramlási statisztikákat, az üzleti elemzéseket és a hőtérkép adatokat is az értékesítési stratégia, valamint a teljesítmény optimalizálása érdekében. A QVR Pro, a QVR Face és a QVR Retail Pro együttesen javítják az általános vevői élményt, valamint segítenek a látogatás és az eladás fellendítésében is.

Intelligens irodai megoldás

A QNAP KoiMeeter intelligens videokonferencia megoldás vezeték nélküli prezentációs funkcióval rendelkezik a képernyőmegosztásra anélkül, hogy külön vezeték nélküli projektorra lenne szükség. A zajszűrős Jabra kihangosítóval és 180 fokos kamera használatával tisztább kommunikációt élvezhetünk a megbeszélések során. A KoiMeeter továbbá AI audio feliratozást és valós idejű fordítást is biztosít*, ezzel segíti a nyelvi akadályok leküzdését a nemzetközi találkozók során. A több résztvevős videokonferenciák szervezésekor a vállalkozások finomhangolhatják a hálózati sávszélességet a QNAP QuWAN-nal, amely a szolgáltatás minőségi megoldását (QoS) alkalmazza az akadálytalan tárgyalási környezetet biztosításához. A KoiMeeter integrálja az Avaya® és a Polycom®\* videokonferencia rendszereket, a jövőben pedig több felhőalapú megbeszélési megoldást fog integrálni, hogy rugalmas vállalati videokonferencia-környezeteket hozzon létre.

\*Az AI audio feliratozása, a valós idejű fordítás és a Polycom funkciók 2020 első negyedévében lesznek elérhetők.

Intelligens hálózati infrastrukturális megoldás

Megbízható és biztonságos hálózati infrastruktúra telepítéséhez a QNAP átfogó szoftveres- és hardveres integrált hálózati megoldásokat kínál a kiskereskedelem és irodák számára. A Guardian intelligens PoE edge switch sorozat megfelel a legújabb IEEE 802.3bt PoE++ szabványnak, és akár 370 watt teljes PoE költségvetést támogat. A 2. rétegű felügyeleti funkció integrálásával és a beépített QTS, valamint virtuális gép alkalmazásokkal a Guardian megfelel az IP felügyeleti-, a hálózat biztonsági-, a tároló bővítési- és az edge hálózatok vezeték nélküli hozzáférési pontok igényeinek. Az új QGD-1602P modell 10G SFP+ optikai portokkal is rendelkezik, hogy megfeleljen a nagy sebességű hálózati- és a távolsági- átviteli követelményeknek.

A QuCPE Edge Computing Server egy integrált hálózati virtualizációs megoldás a KKV-k számára nagy teljesítményű Intel® Xeon® vagy AMD processzorokkal, 32 GB RAM-mal (maximális memória 256 Gb-ig bővíthető). A QuCPE sorozat több fizikai 1GbE RJ45 porttal vagy 10 GbE SFP+ csatlakozókkal lett felszerelve, ráadásul támogatja a hálózati bővítókártyákat akár 25 Gb-ig. Az Intel Data Plane Development Kit-et (DPDK) és az intelligens NIC Single Root I/O virtualizációs (SR-IOV) hardveres gyorsítási technológiát alkalmazva a QuCPE sorozat nagy sávszélességet és számítási teljesítményt biztosít a QNE, VNF és a felhőalapú megoldások létesítéséhez. A QuCPE sorozat ideális megoldást kínál különféle hálózati alkalmazásokhoz a hagyományos, drága és bonyolult hálózati eszközök helyett. A QNE egy felhő-központú hálózati virtualizációs megoldás, amely számítási képességekkel rendelkező edge eszközökkel párosul, így biztosítva képességekben gazdag virtuális hálózati funkciókat (VNF) az értéknövelő szolgáltatások számára. A hálózat, a számítási képesség, az alkalmazás szolgáltatások és a felhőkezelés kombinálásával a QNE megfelel az üzleti hálózati infrastruktúra létrehozási követelményeinek. A QuWAN egy QNAP SD-WAN megoldás, amely WAN optimalizálást és folyamatos hálózati átvitelt biztosít a big data digitális átalakításához. A QSW-M408 és a QSW-M1208 L2 10G kezelt switch sorozat is bemutatásra kerül, amely a 10G hálózat üzembe helyezésének és az irányítás hatékonyságának fokozására lett tervezve.

Keresd fel a QNAP-ot a CES-en

A QNAP marketing és üzletfejlesztési munkatársai készen állnak a termék- és marketingstratégiák meghatározására a disztribútorok és viszonteladók számára az üzleti növekedésük érdekében. A nemzetközi sajtó akkreditált tagjait szintén meghívást kapnak az ütemezett termékbemutató eseményekre és a tesztelésre szánt termékekkel való egyeztetés céljából. A fent említett új termékek külön is bejelentésre kerülnek.

Tudj meg többet a QNAP új NAS termékeiről

  • TS-251D: Egy két meghajtós NAS otthoni felhasználók számára, Intel® Celeron® kétmagos 2.0 GHz-es processzorral és 2 GB vagy 4 GB RAM-mal. Támogatja a 4K HDMI kimenetet, a különféle multimédiás szórakoztatás biztosítása érdekében. A PCIe bővítőhelynek köszönhetően támogatja az SSD gyorsítótárazást és a 10 GbE/5 GbE/2,5 GbE kapcsolatot.
  • TS-230: Belépő szintű, két meghajtós NAS Realtek RTD1296 ARM® Cortex-A53 1,4 Ghz-es, négymagos processzorral és 2 GB RAM-mal. A NAS támogatja az átfogó otthoni szórakoztatást rugalmas multimédia streaming-gel, valamint támogatja a pillanatkép védelmét és a teljes fájl- és adatvédelmi képességeket.
  • VS-8348: A VioStor NVR sorozat Intel® Core™ i5-8400T 6-magos processzorral és QVR Pro alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek kielégítik az SMB-k felügyeleti igényeit.