2020. január 9., Las Vegas, Nevada – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), az intelligens otthonokat és kisvállalkozásokat működtető mesh WiFi rendszerek vezető szolgáltatója bejelentette a Nighthawk® Mesh WiFi rendszert.

Az iparág legnagyobb WiFi 6 eszközkínálatával rendelkező NETGEAR, a mesh WiFi megoldások vezető szállítója továbbra is kitart elkötelezettsége, a WiFi teljesítmény javítása mellett az új termékcsaládja, a Nighthawk Mesh WiFi rendszer bevezetésével. A Nighthawk Mesh WiFi megjelenésével a teljesítmény sorozat csatlakozik a fejlett WiFi megoldások leggyorsabban növekvő szegmenséhez – a WiFi 6 mesh rendszerekhez.

A díjnyertes NETGEAR Orbi WiFi Mesh rendszer fejlett WiFi megoldást nyújtott a felhasználók számára, amely a könnyű használat és a teljesítmény szinonimájává vált, míg a Nighthawk router sorozat azok számára készült, akik több személyre szabási és optimalizációs képességet szeretnének a hálózatukba.  A technológia megszállottjai számára tervezett új Nighthawk WiFi 6 mesh rendszer megbízható és rugalmas WiFi lefedettséget nyújt olyan speciális funkciókkal, mint a Dynamic QoS, amely automatikusan prioritást állít be a videó stream és gaming adatfolyamnak. A NETGEAR továbbra is olyan funkciókkal fogja bővíteni a Nighthawk Mesh WiFi rendszert, amelyek megalapozzák, hogy a legmegbízhatóbb és alkalmazkodóbb rendszert váljon belőle a piacon.

A háztartás minden tagjának jól definiált igénye van a szupergyors és megbízható WiFi-vel kapcsolatban, legyen szó akár gamerekről, távmunkában dolgozókról vagy éppen azokról, akik HD videókat kívánnak továbbítani az otthoni képernyőkre. A NETGEAR a Nighthawk Mesh WiFi rendszerrel válaszolt erre az igényre, amely a következő generációs WiFi 6-tal biztosítja a WiFi jövőjét.  A Nighthawk Mesh rendszer egy vagy két nagy teljesítményű szatellittel rendelkezik, amely egy egész otthont lefedő, szélessávú WiFi-t biztosít.  A holtpontok egyszerűen kiküszöbölhetők extra szatellit hozzáadásával ott, ahol csak szükséges. A telepítés percek alatt elvégezhető az Apple iOS és Android rendszerekre elérhető ingyenes Nighthawk alkalmazással, amely ráadásul egyszerű hálózatkezelésést tesz lehetővé mobil eszközeidről.

„Mindössze három év alatt a mesh WiFi jelentős részt foglalt el a WiFi piacán.  A vezető szerepet a NETGEAR töltötte be a népszerű díjnyertes Orbi háromsávos Mesh WiFi rendszerrel”- nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott termékeinek alelnöke.  „Örömünkre szolgál, hogy a Nighthawk erejét és rugalmasságát megmutathatjuk ezen a piacon is és vezető szerepet tölthetünk be a WiFi 6-ra való áttérésben.”

A Nighthawk Mesh WiFi 6 router vagy szatellit támogatja a kétsávos WiFi-t akár 1,8 Gbps-ig a WiFi 6 használatával, így ideális társsá téve a legújabb iPhone vagy Samsung okostelefonokhoz, illetve az elmúlt néhány hónapban bemutatott új WiFi 6 eszközhöz. A régi eszközöknek is megnő a csatlakozási képessége, mivel a WiFi 6 hálózatok jobban kihasználják a WiFi csatornákat a gyorsabb sebesség és hatékonyság érdekében. A router 2 Gigabites Ethernet porttal is rendelkezik (az egyik az internethez, a másik a LAN-hoz), míg a szatellitekhez 1 gigabites Ethernet port tartozik.

A NETGEAR mesh WiFi termékcsaládjának új kiegészítése magasabb szintre emeli a teljesítmény- és kapacitás határait, hogy megfeleljen felhasználók növekvő sávszélesség-igényeinek. A NETGEAR rendelkezik az iparág legnagyobb WiFi 6 router portfóliójával és nagy örömükre szolgál ugyanezt elmondani a WiFi 6 mesh megoldások terén is.

Ezenkívül a NETGEAR további WiFi 6 router bejelentésével egészíti ki a CES 2020-on megjelenő felhozatalt:

Nighthawk® AX6 AX5400 WiFi 6 6-Stream router (RAX50)

Tapasztald meg a simább 4K adatfolyamot és a nagy teljesítményű online játékokat a NETGEAR® Nighthawk® AX6 6-Stream AX5400 WiFi 6 routerrel, amely új szintű gigabites WiFi kapcsolatot biztosít, így gyorsabban- csatlakozhatsz, tölthetsz le, vagy szórakozhatsz a legújabb mobil eszközökkel. A nagy teljesítményű 1,5 GHz-es hárommagos processzor növeli a hálózat általános teljesítményét. A korábbi szabványokhoz képest akár négyszeres adatátvitelt biztosító WiFi 6 technológia OFDMA-val, 160MHz-es csatorna támogatással és 1024 QAM-val rendelkezik, amely jelentősen javítja a hálózat hatékonyságát. A nagy teljesítményű erősítők megnövelik a hatótávolságot a megbízható otthoni lefedettség érdekében.

NETGEAR® AX1800 4-Stream WiFi 6 Mesh jelerősítő (EAX20)

Ezt az új WiFi 6 mesh jelerősítőt (EAX20) a jövő WiFi-jére tervezték, hogy erős WiFi hálózatot hozzanak létre az otthonod minden sarkában a magasfokú lefedettséghez. Tapasztald meg a legújabb generációs WiFi 6 (802.11ax) erejét, amely drámai sebességnövekedést jelent az okostelefonok, táblagépek, számítógépek és sok más eszköz számára. A nagyobb kapacitás, valamint a visszamenőleges kompatibilitás a jelenlegi és az előző generációs routerekkel és eszközökkel (WiFi 5, WiFi 4 és korábbi WiFi szabványok) azt jelenti, hogy rendkívül gyors WiFi átvitelt élvezhetsz otthonod legtávolabbi sarkában is jelenlegi, és jövőbeli eszközeiden egyaránt.

Elérhetőség:

  • A Nighthawk Mesh WiFi 6 rendszer egy routerrel és egy szatellittel (MK62) a hónap folyamán elérhetővé válik 229,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron. A két szatellittel ellátott router (MK63) készlet később lesz elérhető az első negyedév során.
  • A Nighthawk® AX6 AX5400 WiFi 6 6-stream router (RAX50) 2020 első negyedévében lesz elérhető.
  • A NETGEAR® AX1800 4-Stream WiFi 6 mesh jelerősítő (EAX20) 2020 első negyedévében lesz elérhető 149,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.
EAX20_box.png
EAX20_hero.png
carousel_zoom_lifestyle.png
RAX50-box.png