2019. december 20. – A TaoTronics – a Sunvalley Group zászlóshajó márkája – bemutatta a SoundLiberty 53 Bluetooth fülhallgatót, amely megfizethető alternatívát kínál a vezeték nélküli fülhallgatók piacán. A TaoTronics teljesen szabad zenehallgatási élményt kínál akár két napon keresztül a 650 mAh-es akkumulátornak köszönhetően, amely maximálisan 40 óra üzemidőt képes biztosítani.

Letisztult megjelenés a mindennapokhoz

A SoundLiberty 53 matt fekete borítással és mindössze 55 g súllyal rendelkezik a töltőállomással együtt, így ideális megjelenést és egyszerű hordozhatóságot kínál a mindennapok során. A Bluetooth fülhallgató ráadásul megfelel az IPX7 szabványnak is, így akár 1 méteres vízmélységig maximum 30 percen keresztül problémamentesen használható a víz- és cseppálló kialakításának köszönhetően.

Széleskörű kompatibilitás – Bluetooth 5.0 kapcsolat

A TT-BH053 Bluetooth 5.0 kapcsolattal csatlakozik az okoseszközökhöz, így a készülékek széles választékával kompatibilis. Ezenfelül akár 10 méteres hatótávolságban is működőképes, így biztosítva a folyamatos zenehallgatás élményét.

Dinamikus hangzás és érintésvezérlés

A fülhallgatókban egy-egy 6 mm átmérőjű dinamikus hangszóró felel a természetes, autentikus és erőteljes mély hangzás biztosításáért, amelyek CD minőségű hangélményt tesznek lehetővé. A fülhallgatóhoz tartozik 3 különböző méretű gumiharang is, melyek garantálják a kényelemérzetet. A beépített mikrofonnal is rendelkező TT-BH053  telefonálásra is alkalmas, mert a modern kialakításnak köszönhetően könnyedén, egyetlen érintéssel vezérelhető a hangerő, hívás fogadás/megszakítás, vagy akár a zeneszámok közötti léptetés.

Hosszú üzemidő

A TaoTronics SoundLiberty 53 650mAh-es akkumulátorral rendelkezik (külső töltőállomás), amelynek köszönhetően akár 40 órán keresztül is szünetmentesen hallgathatók kedvenc zeneszámaink. A fülhallgatók 2,5 óra töltési idővel, 5 órányi folyamatos zenelejátszásra képesek, amelyhez a mellékelt töltőállomás még plusz 36 órányi üzemidőt képes biztosítani.

Árazás és elérhetőség

A TaoTronics SoundLiberty 53 vezeték nélküli fülhallgató már elérhető világszerte $44.99 ajánlott fogyasztói áron. Az eszköz rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi TaoTronics képviseletet a www.taotronics.com címen.