2019. december 19., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette a Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 memóriakészlet megjelenését, amely egyaránt támogatja az AMD és Intel platformokat. A 10-rétegű PCB rétegezéssel, – amely a túlhúzási teljesítményen és stabilitáson hivatott javítani -, a TOUGHRAM Z-ONE RGB a legjobb minőségű alkatrészekkel rendelkezik, beleértve a gondosan kiválasztott memória chipeket, a 2 uncia réz PCB réteget, – a jobb elektromos vezetőképességért -, és a 10μ aranyozott érintkezőket a kiváló játékteljesítmény biztosítása érdekében. Ezenkívül a TOUGHRAM Z-ONE RGB memóriák szoftver segítségével vezérelhetők, amely valós időben mutatja meg a hőmérsékletet, a frekvenciát és a teljesítményt, ráadásul 25 különböző fényeffektet is biztosít. 

A TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 tíz szupervilágos, 16,8 millió – teljes színskálát lefedő – vezérelhető RGB LED-csíkkal rendelkezik, amely kompatibilis a TT RGB PLUS-szal, a TT AI hangvezérléssel, a Razer Chroma-val, és az Amazon Alexával is, így az RGB rajongók akár teljes ökoszisztémát is kiépíthetnek maguknak. A memóriák támogatják az alaplapi RGB vezérlőket is, így az 5V-os vezérelhető RGB csatlakozó segítségével ASUS Aura Sync-kel, GIGABYTE RGB Fusion-nel, MSI Mystic Light-tal és ASRock Polychrome szinkronizációval is irányítható a memóriák világítása, ezzel szabad kezet adva a felhasználók számára.

A Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 memória sorozat jellemzői:

Kiváló minőségű alkatrészek

A speciálisan kialakított 10-rétegű PCB belül 2 unciás réz réteggel rendelkezik, ezzel fokozott elektromos vezetőképességet biztosít a kompromisszummentes sebesség és megbízhatóság érdekében, ráadásul a maximális túlhúzási teljesítmény elérését is segíti. A memória chipek szigorú vizsgálatokon estek át, hogy optimális frekvenciát és alacsony válaszidőt nyújtsanak a felhasználók számára. A 10μ aranyozott érintkezők használata javítja a tartósságot és ellenáll a ki- és behelyezésből adódó kopásnak.

Alumínium hűtőborda

A szálcsiszolt alumínium hűtőbordák használata kivételes hőelvezetést eredményez, eleget téve ezzel a nagy teljesítmény eléréséhez szükséges hűtési igényeknek. 

Lenyűgöző világítás

A 10 szupervilágos vezérelhető LED a 16,8 millió, teljes színskálát lefedő RGB világításával és dinamikus fényeffektjeivel életre kelti a számítógéped.

TT RGB PLUS ökoszisztéma

Dobd fel a rendszered a majdnem végtelen számú TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel (CPU/VGA folyadék blokkok, AIO CPU hűtések, tápegységek, LED szalagok, vagy gaming perifériák) és alkosd meg a teljesen egyedi RGB ökoszisztémád.

Támogatja az alaplapi RGB szinkronizációt

Az 5V-os vezérelhető RGB csatlakozó segítségével támogatja az ASUS Aura Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t, az MSI Mystic Light-ot és az ASRock Polychrome szinkronizációt is, ezzel a felhasználók kezébe adva az irányítási lehetőséget anélkül, hogy a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftvert kellene telepíteniük. További információért látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalára.

Támogatja az Intel XMP 2.0-át

Egyszerűen túlhúzhatod és növelheted a rendszered stabilitását egyetlen beállítással használatával.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 3200Mhz-es fekete memóriakészlet már elérhető a ttpremium.com oldalon $89,99 USD ajánlott fogyasztói áron. A gyártó a TOUGHRAM Z-ONE RGB DDR4 memóriakészlet élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

További információ:

https://www.thermaltake.com/toughram-z-one-rgb-memoryddr4-3200mhz-16gb-8gb-x-2.html

Megvásárolható:

TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/toughram-z-one-rgb-memory-ddr4-3200mhz-16gb/

TT Premium Európa – https://ttpremium.eu/product/r019d408gx2-3200c16a/