2019. december 12., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium gaming toronyházak vezető gyártója, örömmel jelenti be az új, kompakt kialakítású H550 TG ARGB közepes méretű toronyházat, az előlapján elhelyezkedő RGB LED-csíkjáról megismerhető H-termékcsalád legújabb tagját. A H550 TG ARGB gyémántról formázott 2 mm-es alumínium előlapja teljesen egyedivé és páratlanná teszi a számítógépházat. Az előlapi ARGB LED-csík és az előtelepített hátsó 120 mm-es ARGB ventilátor az alaplap szinkronizáló szoftverével vagy az I/O panelen található RGB kapcsoló segítségével vezérelhető a legjobb fényhatások elérése érdekében. Továbbá kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a 4 mm-es edzett üveglap, az GPU tartókeret és a cserélhető mágneses szűrők, amelyek kivételes teljesítmény eredményeznek mind a játékosok, mind pedig a PC rajongók számára.

A Thermaltake H550 TG ARGB közepes toronyház legfőbb jellemzői:

Szinkronizáld az alaplapod RGB szoftverével

A H550 TG ARGB előretelepített 120 mm-es ARGB hátsó ventilátorát és az előlapon található ARGB LED-csíkját az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkonizáláshoz tervezték. Támogatják az 5 V-os vezérelővel rendelkező RGB alaplapokat, így a világítást közvetlen irányíthatjuk a fent említett szoftverek segítségével anélkül, hogy bármilyen más kiegészítő világítási szoftvert vagy vezérlőt kellene telepíteni. 

Edzett üveglap

A toronyház bal oldalán egy 4 mm-es edzett üveglap található, amely vastagabb és nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint egy hagyományos akril. A megnövelt ablakos kialakítással az összes belső alkatrész a teljes RGB pompájában csodálható meg.

Függőleges GPU tartó

A kifejezetten kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett H550 TG ARGB támogatja a grafikus kártyák függőleges elhelyezését dupla PCI-E slotokkal. A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.

Kiváló porszűrés

A felső részen található mágneses ventilátor porszűrő egyszerűen rögzíthető, így könnyedén megvédheted belső komponenseid a portól. A gépház alján található további ventilátor porszűrők kiváló védelmet nyújtanak a por- és szennyeződések ellen.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

A H550 TG ARGB kiváló bővíthetőségi lehetőségekkel rendelkezik. Támogatja az akár 165 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 300 mm hosszú és 45 mm szélességű, kétirányú VGA elhelyezést függőleges és vízszintes helyzetben, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet (HDD állvány nélkül) és az akár 40 mm magassággal rendelkező RAM modulokat (extra radiátorral) is.

A kiváló hűtési képességet biztosít az előre telepített 120 mm-es ARGB hátsó ventilátor által. Továbbá a H550 TG ARGB felhasználói elől akár három 120 mm-es, felül két 140 mm-es és hátul pedig egy 140 mm-es ventilátort is elhelyezhetnek.

Praktikus I/O portok

Az előlapi panelen egy USB 3.0, két USB 2.0, valamint egy egyszerű hozzáférésű RGB gomb található a közvetlen hozzáférés biztosítása érdekében .

További információ:

https://www.thermaltake.com/h550-tg-argb-mid-tower-chassis.html