2019. november 26., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR bejelentette, hogy az Insight Instant Mesh WiFi megoldás elnyerte a CES 2020 Innovációs Díjat.  A bejelentést a múlt héten rendezett CES Unveiled New York eseményen hozták nyilvánosságra, amely egy olyan zártkörű technológiai esemény, ahol a legjelentősebb médiumokat, a kiállítókat és az ipari vezetőket hívják össze, hogy a bepillantást nyerhessenek a jövő legújabb termékeivel és trendjeivel kapcsolatban a CES 2020 esemény előtt, amelyet 2020. január 7 és 10 között rendeznek meg Las Vegasban, Nevadában.

Innovációs Díjak

A CES Innovációs Díj program – amely a Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA)® birtokát képezi – egy olyan éves verseny, amely legjobb elgondolású és mérnöki tervezésű fogyasztói piacra szánt technológiai termékeket tünteti ki 28 kategóriában. Az iparág szakértőiből álló elit bírói testület, amely a média, a tervezők, a mérnökök és egyéb csoportok tagjaiból áll: műszaki jellemzők, esztétika és formatervezés, funkcionalitás, valamint a fogyasztói vonzerő alapján vizsgálták felül a benyújtott jelentkezéseket.

A NETGEAR Insight Instant Mesh WiFi megoldása két iparágban vezető és innovatív technológiát is ötvöz: a szabadalmaztatott tri-band WiFi technológiát és az Insight/Insight Pro vezérlő platformot. A mesh hálózat egyetlen WiFi rendszerként működik egyetlen hálózati név alatt, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentes élményben részesüljenek az iroda bármelyik pontján a kapcsolat megszakítása és a teljesítmény romlása nélkül. Mindezt anélkül, hogy a WiFi csatlakozási pontokat kábelekkel kellene összekötni. Az Instant Mesh WiFi olyan vállalati-szintű hálózati funkciókat tesz lehetővé a vállalatok számára, mint a VLAN, a Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) és a WiFi menedzsment, olyan egyszerű és költséghatékony formában, mint a „csináld magad” megoldások. Az Instant Mesh WiFi támogatja a NETGEAR kereskedelmi-szintű, nagy teljesítményű vezeték nélküli hozzáférési pontját, a WAC540-et és az új mesh WiFi multi-mode hozzáférési pontot, a WAC564-et is.

Insight Mesh

Az Instant Mesh WiFi második kulcsfontosságú eleme az Insight és Insight Pro felügyeleti megoldás, a NETGEAR felhőalapú hálózatkezelő platformja. Az Insight automatikusan felfedezi a közelben található vezeték nélküli hozzáférési pontokat, összegyűjti őket majd útmutatást ad a felhasználónak a konfigurálás során.

„Egy valódi úttörőként a WiFi és a Mesh WiFi területen, a NETGEAR örömére szolgál, hogy a CTA a CES 2020 Innovációs Díjjal tüntette ki.” – nyilatkozta Richard Jonker, NETGEAR kisvállalati-csoport termékvonalának alelnöke. „Az Insight Instant Mesh WiFi fogyasztói megközelítést alkalmaz a kisvállalati és vállalati alkalmazásmódokhoz, ezzel megkönnyítve a WiFi-hálózatok üzembe helyezését és kezelését.”

A CES 2020 Innovációs kitüntetettjei a termékek leírásaival és fényképeikkel együtt a CES.tech/Innovation oldalon találhatók meg. További bejelentések januárban várhatók. A kitüntetettek jelentős része a CES Innovációs Díj kiállításán is be fogják mutatni nyertes termékeiket.

A CTA birtokát képző CES 2020, az „innováció globális színpadául” szolgáló eseményt január 7 és 10 között rendezik meg a nevadai Las Vegasban, amely lehetőséget biztosíts a piacot leginkább átalakító technológiák megismeréséhez, mint az 5G, a mesterséges intelligencia, és a virtuális- és kiterjesztett valóság, intelligens otthonok, intelligens városok, járművek, digitális egészségügy és egyebek. Az iparág vezetői és feltörekvő vállalatai összegyűlnek, hogy a jövő innovációs úttörőivé váljanak, ezzel is mozgatva a folyamatosan fejlődő iparágat. Keresd fel a CES.tech webhelyet CES legfrissebb híreivel és a CES 2020 regisztrációjával kapcsolatban.