2019. november 22. – A RAVPower, a mobil töltőkészülékek, vezeték nélküli töltők, hordozható töltők és adatkábelek vezető gyártója bemutatta az apró méretű, RP-UM003 külső SSD meghajtót, amely forradalmasítja a hétköznapi adattárolást. A kompakt SSD apró mérete ellenére akár hatszor gyorsabb sebességen képes dolgozni, mint egy külső merevlemez, ráadásul 5 év garanciával érkezik, hogy ne kelljen aggódnod adataid épsége miatt.

Apró méret, nagy sebesség

Kompakt kialakítása ellenére, a RAVPower külső SSD akár 540 MB/s-os adatátviteli sebességre is képes és a legújabb USB 3.1 Gen 2 csatlakozási szabványt használja. Hogy az adatok elérése minél gyorsabban végbe menjen, a NAND Flash alapú meghajtó mellett a 10 Gbps sebességre is képes JMS580 chip biztosítja a pillanatok alatti fájlelérést. Az UM003 ezenfelül támogatja az adatok titkosítását is az ATA Lock & Management szoftver segítségével. Tárolókapacitás tekintetében a meghajtó 512 GB és 1 TB-os változatokban érhető el, ezzel elegendő helyet biztosítva minden szükséges fájlod és játékod számára. A csatlakozási felületnek köszönhetően pedig minden modern eszközzel használható, legyen szó akár PC-ről, Mac-ről, vagy Androidos okoskészülékekről és iPad Pro-ról.

Nincs mozgás – nagyobb megbízhatóság

Az általános külső merevlemezekkel ellentétben a RAVPower külső SSD nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, hanem teljes egészében szilárd alkatrészekből áll, így az adatmozgatás is digitálisan történik. A mozgó alkatrészek hátránya abban rejlik, hogy akár a legkisebb apró rázkódás elmozdíthatja az olvasófejet a helyéről, amely hibás adatíráshoz és adatvesztéshez vezethet. A NAND Flash modulok ezzel ellentétben nincsenek kitéve az ilyen veszélynek, így hosszabb élettartamot és nagyobb megbízhatóságot garantál.

Használd bárhol, bármikor, bármire

A mindössze 43 grammos külső SSD meghajtó 102 x 30 x 8.5mm-es kialakítással rendelkezik, így akár a nadrágzsebedben is könnyedén elfér. Az apró cink ötvözetű váz pedig a hordozhatóság mellett kiváló hőelvezetési képességekkel is rendelkezik, így nem kell aggódnod a meghajtó túlmelegedésével kapcsolatban. A mellékelt USB-C adatkábel szinte kompatibilis bármelyik modern eszközzel, ráadásul a megerősített akár 5000 hajlítást is kibír, ezzel biztosítva a megtörés elleni biztonságot. Ha úton vagy, ha otthon, vagy munkában, az UM003 SSD-re pillanatok alatt átmásolhatod fényképeidet, fájljaidat, dokumentumaidat és játékaidat is, így a szükséges adataid a zsebedből is elérheted.

Gyors betöltés játékaid számára

A RAVPower RP-UM003 SSD-t a PC-den kívül akár konzoljaiddal is használhatod, ezzel garantálva azt, hogy minél gyorsabban a játékok csatamezőjére kerülhess. Legyen szó Xbox One vagy Playstation 4 konzolról, az UM003 nem fog csalódást okozni még az erőforrásigényes játékok betöltésénél sem.

A RAVPower RP-UM003 külső SSD már világszerte elérhető a RAVPower hivatalos csatornái kínálatában. Az RP-UM003 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi RAVPower képviseletet a www.ravpower.com címen.