2019. október 24., Tajpej, Tajvan – Az XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR -, a nagy teljesítményű gaming termékek vezető gyártója örömmel mutatja be legújabb koncepciós termékeit a 2019-es Thailand Game Show-n, amely a Royal Paragon Csarnokban kerül megrendezésre október 25–27. között (L2 stand, 5. emelet).

Valódi forradalom a gaming iparágban

Bemutatjuk az XPG Headshot-ot, a világ első 4D nyomtatási eljárással készült egérét, melyhez saját ergonomikus kialakítást hozhatsz létre, lehetsz akár lelkes- vagy profi játékos egyaránt. Az AI algoritmusoknak és a 3D nyomtatási anyagok fejlődésének köszönhetően az XPG Headshot képes alkalmazkodni a kezedhez és könnyedén személyre szabható a különböző igények alapján, így képes adaptálni a markolatot, a kezedhez igazíthatod a formát, vagy akár a felületcsiszolást és a logót is kedved szerint igazíthatod.

Tapasztald meg az Xtreme élményt

Próbáld ki a többi Xtreme Performance termékeket is, mint például a MERA kiadású perifériákat, az XPG PRECOG fejhallgatót, vagy az először bemutatásra kerülő XPG Golden Summoner billentyűzetet, amely valódi 24 karátos aranyból készült, így kifejezetten luxuscikknek számít. A billentyűzet a világon először a TGS 2019-en mutatkozik be Thaiföldön.

Könnyedén elérhető Xtreme termékek

Próbálj szerencsét a Gashapon gépekkel az értékes nyereményekért. Mérkőzz meg olyan influenszerekkel, mint Zbingz, Ezqelusia, AdAof, SodaSugasing és RockLee.

Tiszteletbeli támogatója az ESL DOTA 2 – Nemzetek Összecsapásának

Az XPG az ESL Dota 2 – Nemzetek Összecsapása bajnokságot is támogatja – amely 2019-ben Bangkokban kerül megrendezésre az ázsiai és csendes-óceáni térség 8 legjobb csapat között több, mint 50 000 dolláros nyereményért.

Látogass el az XPG standra és tekintsd meg termékeinket, illetve találkozz influenszerekkel

Gyere és próbáld ki legújabb termékeinket. Találkozz influenszerekkel és nézd meg ők hogyan használják az új perifériákat. Találkozzunk az XPG standján a 2019-es Thaiföld Game Show L2-es helyiségnél október 25–27. között.