Az AMD Radeon™ RX 5500M videokártya ideális választás a kiváló 1080p játékélményhez

2019. október 24., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a világ vezető gaming márkája bemutatta a legújabb Alpha 15 gaming laptopját. A legújabb AMD Radeon RX 5500M grafikával szerelt Alpha 15 az első olyan gaming laptop, amely 7 nanométeres technológiával készül, így először teszi elérhetővé az élvonalbeli hardvertechnológiát az átlagfelhasználók számára. Az MSI ráadásul egy új saját kategóriát és logót is létrehozott az új egyedi, mégis innovatív szegmens számára. Az új logó egy szárnyait kitáró viharmadár formáját veszi fel, amely az erőt, az innovációt és a fellendülést képviseli. Mivel ez az első domináns példánya a sorozatnak, az MSI „Alpha” névre keresztelte az új fenevadat.

A tipikus MSI gaming szokásoknak köszönhetően a laptop bőséges gaming funkciókkal rendelkezik, mint például a hatékony hűtési rendszer, a gombonkénti RGB világítás, az óriási hangszórók, a nagyfelbontású audió és más egyebek. Azok a gamerek, akik a promócióban résztvevő kereskedelmi csatornákon vásárolják meg az Alpha 15-öt, választhatnak az új rendszerük mellé egy Borderlands 3, vagy egy Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint játékot.

Budget Gamerek örvendezzetek! A következő szint a 1080p gamingben

Általában a „budget gaming” egy szimplán csak megfelelő grafikus kártyát jelent elfogadható képkockaszámmal. Az MSI az Alpha 15-tel nekimegy ennek az eszmének és bebizonyítja, hogy az élvonalbeli hardverek nem minden esetben kerülnek egy vagyonba. Az AMD Radeon RX 5500M-nek, az első 7 nanométeres grafikus kártyának, és a Ryzen 7 processzornak köszönhetően az Alpha 15 minden eddiginél hozzáférhetőbbé tette a három számjegyes képkockaszámokat. Az új grafika ezenfelül tovább fokozott látványt biztosít anélkül, hogy ez a teljesítménybe kerülne az AMD FidelityFX technológiának köszönhetően. A 15,6 hüvelykes, 144Hz-es Radeon FreeSync™ monitornak köszönhetően pedig a gamerek sima, szaggatásmentes játékélményben részesülhetnek az olyan népszerű kompetitív játékokban, mint a CS:GO, a Dota 2, az Overwatch és egyéb más játékok.

A kiváló teljesítmény biztosításának titka az exkluzív Cooler Boost 5 technológiában rejlik. A 7 hőcsöves hűtés teljes átalakításon esett át, hogy teljesen ki tudja használni az új hardverek által biztosított lehetőségeket. A teljes, kombinált hűtési teljesítmény biztosítja a gamereknek, hogy bármikor felvehessék a versenyt ellenfeleikkel.

Kiváló Audió élménnyel fűszerezve

A jó hangzás ez egyik kulcseleme a magával ragadó játékélmény biztosításának. Akár a beépített hangszórók használatáról, vagy éppen fejhallgatókról legyen szó, az Alpha 15 mindkét megoldást biztosítja a gamerek számára. Az óriási hangszóró tervezés éppen ott erős, ahol a legtöbb laptop kompromisszumot köt – a laptop 5-ször nagyobb hangszórókamrával rendelkezik, mint a konkurens laptopok, ezzel pedig a laptop belső részének ¼ részét is elfoglalja, cserébe jóval tisztább és hangosabb hangzást eredményez, mint más hasonló megoldás. Az Alpha 15 ráadásul támogatja a nagyfelbontású hangfájlok visszajátszását is. Legyen szó bármelyik megoldásról, a gamerek teljesen magával ragadó vizuális és hangélményben részesülhetnek.

Különleges akció az első vásárlók számára!

Az új Alpha sorozat elrajtolása alkalmával az MSI az AMD-vel együttműködve közösen kínálnak egy játékcsomagot is a laptop mellé. Azok, akik 2019 végéig (amíg a készlet tart) vásárolnak laptopot, jogosultak lesznek arra, hogy egy Borderlands 3 vagy egy Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint példányt válasszanak az új laptopjuk mellé.

*Csak a promócióban résztvevő térségekben/csatornákon a felhasználási feltételek elfogadásához kötve.

ModellAlpha 15
ProcesszorAkár AMD Ryzen 7 3750H
Grafikus kártyaAMD Radeon™ RX 5500M 4GB GDDR6
Kijelző15,6 hüvelyk FHD (1920×1080), 144Hz IPS-szintű vékonykeretes kijelző, amely támogatja az AMD Radeon FreeSync™ technológiát
15,6 hüvelyk FHD (1920×1080), 120Hz IPS-szintű vékonykeretes kijelző, amely támogatja az AMD Radeon FreeSync™ technológiát
BillentyűzetSteelseries RGB billentyűzet (választható)
Tárterület1x M.2 SSD Combo Slot (NVMe PCIe Gen3 / SATA)
1x 2.5 hüvelyk HDD
HangszórókNagy felbontású óriás hangszórók (2 x 2W), Nahimic 3
Méretek357.7 (Sz) x 248 (H) x 27.5 (M) mm, 2.3kg

Nagy felbontású képekért kérjük látogass el ide:  https://msi.gm/2Z9uNB5