2019. október 24., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a világ vezető tápegység gyártója örömmel jelenti be új disztribútori megállapodását a vietnámi „ALTECH COMPUTER”-rel. Az FSP szorosan együtt fog működni az „ALTECH COMPUTER”-rel, hogy megfeleljenek a vállalati igényeknek és azonnali, megbízható szolgáltatásokat nyújthassanak ügyfeleik számára. „Izgatottak vagyunk, hogy az ALTECH COMPUTER-rel dolgozhatunk együtt, hiszen a hivatásos kereskedelmi csatornáiknak és a kitűnő ügyféltámogatásnak köszönhetően egyaránt kiváló élményt nyújtanak mind a kereskedők, mind pedig a végfelhasználók számára. Vietnám hamarosan egy új FSP-t ismerhet meg” – nyilatkozta Gary Tong, az FSP Group értékesítési vezetője.

AZ FSP egy átfogó termékkínálattal rendelkezik, melyek között találhatóak UPS egységek, PC házak, hűtési megoldások, kereskedelmi tápegységek és ventilátorok is. „A gaming piac rendkívül gyorsan fejlődik, főleg Vietnámban. Mi pedig felismertük, hogy a szükséges hardverek elengedhetetlenek a megfelelő játékélmény biztosításához a gamerek számára.” – nyilatkozta Joey Cheng, az FSP Group vezető termékmenedzsere. „Legújabb számítógépház, hűtés és ventilátor termékcsaládjaink kezdeti forgalmazásához Vietnámot választottuk, hiszen rengeteg lehetőséget kínál számunkra az itt található piac. Mindig elkötelezettek vagyunk a kifogástalan minőség mellett, ez az, ami megkülönböztet minket ezen a telített piacon.”

Az úttörő termékeinek és fogyasztóközpontú szolgáltatásainak köszönhetően az FSP márkaneve és vezetése megerősödött, különösen elismerté vált a számítástechnikai közösségben. A viszonteladói csatornák folyamatos fejlesztésével és az ügyfélközpontú szolgáltatásokkal a vállalat teljes innovatív termékkínálata még inkább elérhető és hozzáférhető lesz a nemzetközi piac új területein.

Az FSP teljes termékkínálata már elérhető az ALTECH COMPUTER hivatalos partnerei-, viszonteladó csatornái- és online kereskedések kínálatában.