A BlueStacks alapú App Player már támogatja a 240FPS-t!

2019. szeptember 12., Tajpej, Tajvan – Az igazi gaming márka, az MSI a legjobb Android emulátorral, a BlueStacks-szel együttműködve bemutatta a legújabb MSI App Player programot. Az akár 240 Hz képfrissítési frekvenciát támogató kijelzőkön, az interaktív, gombonkéni RGB világítással és többablakos támogatással, a nagyszerű Android emulátor készen áll kompromisszummentes játékélmény biztosításához a mobil játékosok számára.

„A csúcskategóriás mobil játékosokigényeinek kielégítése érdekében, az MSI összefogott a BlueStacks csapatával, hogy a számítógépet a legjobb mobil játékos eszközzé alakítsa.  Az új MSI App Player 240fps-t támogat, így a 240Hz panellel rendelkező MSI GAMING laptopokkal és monitorokkal a mobil játékosok kiélvezhetik a PC GAMING teljes élményét. Ezenfelül az MSI GAMING termékvonal az App Player-rel a mobil játékosok számára jobb teljesítményt, nagyobb kijelzőt, és pontosabb irányítást tesz lehetővé interaktív RGB billentyűzet háttérvilágítással.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI Marketing alelnöke.

Az MSI GAMING termékeken az előre telepített MSI App Player támogatja a többablakos módot, ezzel lehetőséget adva a gamerek számára akár több játék egyidejű futtatását egyetlen fiókon, vagy akár egyszerre több fiókon is. Ezenfelül a szabadalmazott emulátor interaktív gombonkéni RGB világítást is biztosít a népszerű mobiljátékok számára, beleértve a MOBA, FPS és ACT játékokat. Az egyéb játékközpontú szolgáltatások közé tartozik a harmadik féltől származó Android alkalmazások telepítésének lehetősége és az MSI GAMING asztali rendszeroptimalizálója.

MSI GE65 RAIDER GAMING LAPTOP – A GYORS MÉG GYORSABB LETT

A legújabb NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus kártyával és a 9. generációs Intel® Core™ i9 processzorral szerelt MSI GE65 Raider laptop több, mint elegendő lóerővel rendelkezik ahhoz, hogy kedvenc Androidos játékaiddal játszhass a PC-den az MSI App Player segítségével. Az ultragyors 240Hz-es IPS-szintű vékonykeretes kijelző pedig biztosítja a folyamatos játékmenetet az erőműveden.

Készen állsz a játékra? Töltsd le az MSI APP PLAYER-t:

https://www.msi.com/Landing/ appplayer