Vékony káva, csúcskategóriás RTX grafikus kártyák és gombonként programozható RGB világítás az új MSI GP65 Leopard és GL75 laptopokban

2019. augusztus 23., Tajpej, Tajvan – A GP Leopard és GL sorozat sikerét követően a gaming laptopokat gyártó óriás, az MSI, büszkén mutatja be a GP65 Leopard és a GL75 laptopokat csúcskategóriás zászlóshajó tulajdonságokkal és vadonatúj tervezéssel, amelyek karcsú Sci-Fi megjelenéssel és fejlettebb lehetőségekkel rendelkeznek, hogy átlépjék a középszintű laptopok korlátait. Az MSI sárkány szellemének ötvözése a csúcskategóriás specifikációkkal elérhetővé teszi az átlagos felhasználók számára az MSI erős gaming laptopjait.

Zászlóshajó megjelenés vadonatúj fémvázzal

Egy jól összerakott készülék minimális burkolattal a versenyképes laptopok között. A GP65 a super-sportautókra hajaz: karakteres vonalak az alumíniumfedélben, miközben alul megtartja az űrhajókat idéző kialakítást. A kevesebb több! A minimalista stílusra épülő laptopok térnyerésével a GL széria fő tervezési szempontja az egyszerűségben rejlik. A vékonyított szálcsiszolt borítással a laptop ugyan könnyebb lett az előző modellekhez képest, de megőrizte a katonai szintű tartósságát.

Lenyűgöző áttörés a valósághű látvány elérésében

A GP65 és GL75 legérdekesebb tulajdonsága kétségtelenül a vékony kávában rejlik, amely sokkal keskenyebb kialakítást jelent a kamera helyének feláldozása nélkül, így biztosítva a legjobb vizuális élményt. Mostantól minden MSI gaming laptop sorozatnál elérhető a tisztább és élesebb, vékony keretes kijelző.

A billentyűzet a kulcs! A konkurencia egyszínű háttérvilágítással rendelkező termékeivel ellentétben, a GP65 és  a GL75 támogatják a gombonkénti RGB háttérvilágítást a Steelseries gaming billentyűzetek által, amelyek lézeres gravírozással készültek, a játékosoknak pedig valós idejű állapotfrissítést és fantasztikus fényáradatot biztosítanak kedvenc dalaikra.

Csúcskategóriás benyomás, kompromisszummentes teljesítmény

Ugyan a zászlóshajókra jellemző tulajdonságok már kezdik elérni a belépő szintű laptopokat is, az MSI nem áldozza be a teljesítményt, és nagyobb figyelmet fordít az anyagminőségre is. A specifikációkat nézve az MSI kétségkívül a legjobb választás a kezdő gamerek számára. A GP65 és GL75 egyaránt a legújabb 9. generációs Intel Core i7 processzorral és valós idejű ray-tracing grafikus kártyával – akár RTX 2060 kárytával – rendelkezik, ezáltal pedig45 százalékos teljesítménynövekedést eredményezve. A GP65 ezenfelül képes a 144 Hz-es képfrissítésre is.

Továbbá, az MSI exkluzív, forradalmi hűtésrendszere, a már középkategóriás GE sorozatban bemutatott „Cooler Boost 5” szintén megtalálható a GP65-ben és a GL75-ben, amelyek dedikált hűtést kínálnak mind a CPU, mind pedig a GPU számára az összesen elérhető 7 hővezető cső segítségével, így biztosítva a lehető legjobb hűtési teljesítményt még extrém játékkörülmények között is. Anélkül, hogy a versenytársaik felülmúlnák, a GP65 és a GL75 az MSI óriási hangszóróival rendelkezik, amely a legjobb a konkurensek között. Az ötszörös méret és a plusz 40%-os hangerő növelés pedig hihetetlen realizmust kínál a legjobb hallásérzet keltése érdekében.

Modell
GP65 LeopardGL75
ProcesszorAkár 9. Generációs Intel® Core™ i7 processzor
Akár 9. Generációs Intel® Core™ i7 processzor
Grafika
Akár GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6
Akár GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6
Kijelző15.6″ Full HD (1920×1080) ,144Hz (választható), vékony keretes, IPS-szintű gaming kijelző
17.3″ Full HD (1920×1080), vékony keretes, IPS-szintű gaming kijelző
Tárhely 1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3
1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3/ SATA-SSD kombináció
1 x 2.5″ SATA HDD
1 x M.2 SSD NVMe PCIe Gen3/ SATA-SSD kombináció
1 x 2.5″ SATA HDD
BillentyűzetGombonkénti RGB háttérvilágítású SteelSeries Gaming billentyűzet
Gombonkénti RGB háttérvilágítású SteelSeries Gamingbillentyűzet
HangszóróGiant Speaker
Audio Boost
Nahimic 3 Audio Enhance
Giant Speaker
Audio Boost
Nahimic 3 Audio Enhancer
Méretek357.7mm (H) x 248mm (Sz) x 27.5 mm (M)357.7mm (H) x 248mm (Sz) x 27.5 mm (M)
Súly2.33 kg2.5 kg