2018. augusztus 9., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentett a QVR Pro, a QVR Center központi szoftvere és a QVR Guard failover rendszer most már kompatibilis a Dahua Technology Eco-savvy 3.0, WiFi 265 és H.265 PTZ sorozatú kamerák további 88 típusával.
A QNAP együttműködött a Dahua Technology-val, hogy szélesebb termékportfóliót és kompatibilitást biztosítson a felhasználók számára egy átfogó felügyeleti megoldás bevezetésében. A Dahua Eco-savvy 3.0 hálózati kamerái valós idejű, 4K videofelvételt nyújtanak 15 fps mellett, ezáltal a biztonsági alkalmazások lenyűgöző intelligens érzékelési funkciókkal rendelkeznek. A Dahua WiFi 265 sorozat támogatja a H.265 tömörítést, az ember észlelést és a Smart Tracking funkciókat. A Dahua H.265 PTZ kamerája kiterjedt megfigyelési tartományt biztosít kristálytiszta képpel, míg a legújabb H.265 tömörítés a felére csökkenti a sávszélességet, így biztosítja a hatékonyabb felvételt alacsonyabb költségek mellett. 
A QVAP Pro, a QNAP NAS professzionális megfigyelési megoldása 8 csatornát tartalmaz, így a QNAP NAS-ra gyorsan telepíthetünk megfigyelési rendszert anélkül, hogy extra szoftverre lenne szükségük. A vállalkozások akár 128 csatornára is bővíthetik a QVR Pro-t licenszek megvásárlásával, ezzel egy kiterjedt hálózatot hozhatnak létre. A QVR Pro a QNAP NAS-tól független operációs környezetet használ, a NAS tároló bővíthetőségének kihasználásával a felügyeleti felvételeket biztonságosan tárolja az igény szerinti lejátszáshoz. A továbbfejlesztett QVR Pro Client többplatformos szoftver lehetővé teszi a gyors többcsatornás lejátszást és támogatja a többszörös 4K hálózati kamerák egyidejű élőképes megtekintését. A szinkron lejátszás a mozgó objektumokra összpontosít, míg a diverzifikált esemény-értesítési beállítás biztosítja az összes kiemelt esemény rögzítését. A QVR Pro Client asztali számítógépeken és mobileszközökön elérhető a mainstream operációs rendszerek számára, ezzel is a felügyeleti menedzsment kényelmesebbé tehető.
További információ a QVR Pro-ról az alábbi linken érhető el: https://www.qnap.com/solution/qvr-pro-official/en/.A QNAP NAS-sal kompatibilis hálózati kamerák listája itt érhető el: https://www.qnap.com/en/compatibility-qvr-pro. A Dahua Technology vállalatról hasznos információkat tekinthetsz meg it: http://www.dahuasecurity.com/.