2019. augusztus 8., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy részt vett a 2019-es Memory Summit (714-es stand) rendezvényen, amely az egyik legfontosabb memória és tárolási kiállítás a világon. A rendezvény 2019. augusztus 6-8. között került megrendezésre a Santa Clara Kongresszusi Központban, amely Santa Clara városában, Kaliforniában található. A kiállításon az ADATA bemutatta  a legújabb ipari minőségű SLC, MLC és 3D NAND SSD-ket, valamint az új PCIe SSD-ket és DDR4 2666 memóriamodulokat, amelyek megfelelnek az ügyfelek teljesítmény- és adatbiztonsági igényeinek az IoT és az 5G kommunikációs eszközök kapcsán. Továbbá az ADATA részt vett a kiállítás fórumain is augusztus 6-án és 7-én, hogy megvitassák az Opal 2.0 és SED SSD sebezhetőség csökkentésének módját, valamint az ADATA teljesítmény tesztelés módszereit.   

Nagy teljesítmény és adatbiztonság az 5G korszak számára

Az 5G, az IoT, az AI és a cloud computing megjelenésével az ügyfelek olyan megbízható és biztonságos tárolási megoldásokat keresnek, amelyek kimagasló teljesítményt és nagyobb tárkapacitást biztosítanak. A Flash Memory Summit rendezvényen az ADATA bemutatta legújabb PCIe-termékeit, nevezetesen az IM2P33E8 M.2 2280 SSD-t és a következő generációs ICFP301 CFexpress B típusú memóriakártyát. Az IM2P33E8 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD olvasási és írási sebessége elérheti az akár 3,5/3,2 GB/s-ot, mellyel lehetővé teszi a nagy mennyiségű adatok hatékony feldolgozását. Az ICFP301 CFexpress B típusú memóriakártyát pedig nagyfelbontású 8K és 4K képfeldolgozásra tervezték. A kártya megfelel a CFA és NVMe szabványoknak, valamint az átviteli sebessége elérheti az akár 1700/1200 MB/s-ot, amely akár négyszer gyorsabb a hagyományos SD és CFast kártyáknál.   

Azok számára, akik kiváló biztonságot és kezelhetőséget keresnek, az ADATA bemutatta két legújabb, vállalati szintű SSD-jét is, köztük a 2,5 hüvelykes SATA SR1100E-t és az EDSFF E1.S-alapú IED1USEC-t. Az SR1100E megfelel a FIPS 140-2 titkosítási szabványnak, és támogatja az LDPC ECC hibajavító technológiát az ipari PC-k és adatközpontok számára. Az IED1USEC számos olyan praktikus funkciót támogat, amelyek nélkülözhetetlenek a szerverek számára, például a hot plugging-ot és az áramkimaradás elleni védelmet is.

Nagyobb kapacitás, továbbfejlesztett tartósság 

A nagy teljesítményt és a hatékony adatbiztonságot keresők számára az ADATA nagyobb kapacitást és megnövelt tartósságot nyújtó termékeket is kínál. A nyár elején az ADATA bejelentette, hogy az ipari minőségű 3D TLC SSD-k tartósságát 3K P/E ciklusra emelte, így a tartósság, a megbízhatóság és a stabilitás megegyezik a 2D MLC SSD-kkel. Az ADATA ráadásul saját, szabadalmaztatott A+ SLC technológiáját használja a nagyobb megbízhatóság és költséghatékonyság érdekében. Az SSD egyedi NAND Flash firmware-t és A+ rendezési algoritmust használ, ezzel az SLC teljesítményt emulálva az MLC Flash-en. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást és remek egyensúlyt teremt a költség és teljesítmény között. 

Széles hőmérséklet-tartomány és kén kicsapódás csökkentés

A környezeti feltételek romlása mellett a beágyazott rendszereknek egyre nagyobb veszélyekkel kell szembesülniük, beleértve a szennyeződést, a nedvességet és a szélsőséges hőmérsékleteket. Az ADATA számos ipari minőségű adattároló termékében kén mentesítő technológiát alkalmaz, hogy ellensúlyozza az ezüst-szulfid felhalmozódásának káros hatásait. A termékek optimálisan működhetnek széles hőmérséklet-tartományban, -40 °C és +85 °C között. A termékeket kénmentesítési és megbízhatósági vizsgálatnak vetnek alá, amely során az összetevőket magas kéntartalmú, hőmérsékletű és páratartalmú környezetben tesztelik, így erősítve az ASTM B809-95 specifikációnak való megfelelést. Ráadásul az ADATA Conformal Coating használatával, egy polimer fólia bevonatot kapnak a PCB-k különböző elektronikai komponensei, ez pedig védőrétegként szolgál a PCB-khez, megóvva a folyadékoktól, portól és egyéb szennyeződésektől, amelyek korróziót vagy rövidzárlatot okozhatnak.