A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a CT120/140 EX ARGB Sync PC-ventilátort (3 ventilátoros csomag). A Thermaltake célja, hogy több ventilátorszériára is kiterjessze a gyorsan összekapcsolható mágneses dizájnt, még több hűtési megoldásnál elérhetővé téve ezt az innovatív kialakítást. A CT EX egy újdonság a fejlett MagForce 2.0-val a kiváló mágneses kapcsolatért. Nagyobb hűtési képességgel és 9 állítható LED-del is rendelkezik, amelyek kivételes hűtési teljesítményt és látványos fényhatásokat biztosítanak.

Az új MagForce 2.0 gyors csatlakozós dizájn kétszer nagyobb pogo pin érintkezőkkel kiküszöböli az esetlegesen hibás érintkezést, lehetővé téve a CT120/140 EX ARGB Sync optimális telepítési hatékonyságának elérését. A CT EX mágneses dizájnnal történő rögzítése a számos kábel használata helyett megkönnyíti a kiváló kábelmenedzsmentet és rendezett belső teret eredményez a gépházon belül.

A korábbi CT sorozatú modellekkel ellentétben a CT EX jelentősen növeli a hűtési teljesítményt. A CT120 EX ARGB Sync 68 CFM-es légáramlást és 2,95 mm-H2O statikus nyomást képes generálni 28,5 dBA-s zajszint fenntartása mellett, míg a CT140 EX ARGB Sync elérheti a 90,3 CFM-es légáramlást és a 3,07 mm-H2O statikus nyomást 30,7 dBA-s zajszint mellett, maximalizálva az ARGB-ventilátorok teljesítményét.

Ezek a CT EX ventilátorok robusztus szerkezettel és új külső kialakítással rendelkeznek, hogy biztosítsák a ventilátor stabil működését és elkerüljék a levegő szivárgását, garantálva a tökéletes illeszkedést gépházakhoz vagy radiátorokhoz. Továbbá a CT EX sarkain lévő rezgésgátló gumipárnák minimalizálják a rezgéseket, így a ventilátorok nagyobb sebességgel, alacsony zajszint mellett pöröghetnek.

A CT EX továbbá 9 állítható LED-et tartalmaz és támogatja az 5 V-os alaplapi világítási vezérlőszoftvereket. Ebből adódva a felhasználók könnyen testreszabhatják a pompás fényhatásokat 16,8 millió színnel az alaplapi szoftveren keresztül, anélkül, hogy külön világítási szoftvert vagy vezérlőt kellene telepíteniük. A CT EX egy ideális PC-ventilátor, amely egyszerre felel meg a teljesítménnyel és az esztétikával kapcsolatos igényeknek.

Ha kiváló hűtési teljesítményű és stabil mágneses csatlakozókkal rendelkező ARGB-ventilátort keresel, a CT120/140 EX ARGB Sync egy kötelező darab. A Thermaltake új MagForce 2.0 dizájnjával felszerelve elengedhetetlen megoldásként tűnik ki a hűtésedhez.

A CT120/140 EX ARGB Sync PC-ventilátor jellemzői (3 ventilátoros csomag)
Megerősített csatlakozás MagForce 2.0-val

A SWAFAN EX mágneses dizájnjából kifejlesztett, új MagForce 2.0 kétszer nagyobb pogo pin érintkezőkkel rendelkezik, mint korábban, a nagyobb toleranciáért. Ez a fejlesztés jelentősen csökkenti a lehetséges hibás beállítást, függetlenül attól, hogy a ventilátorokat daisy-chainingbe láncolod vagy kábellel csatlakoztatod, tovább növelve a telepítés hatékonyságát és egyszerűsítve az építési élményt.

Mondj búcsút a temérdek mennyiségű kábelnek!
Kapcsold össze ventilátoraidat a CT EX MagForce 2.0 gyors csatlakozású dizájnjával és felejtsd el rendezetlen kábeleket!

Figyelemre méltóan megnövelt teljesítmény
Kiterjedt kutatás és tesztelés után a CT120 EX ARGB Sync 68 CFM-es légáramlást és 2,95 mm-H2O statikus nyomást képes generálni 28,5 dBA-s zajszint mellett, míg a CT140 EX ARGB Sync 90,3 CFM-es légáramlásra és 3,07 mm-H2O statikus nyomásra képes 30,7 dBA-s zajszint mellett, az ARGB-ventilátorok határait feszegetve.

Szilárd szerkezet a jobb teljesítményért
Az új CT sorozatú ventilátorok stabil és robosztus szerkezettel rendelkeznek, így a ventilátor nem fog könnyedén deformálódni. A külső kialakítást is módosítottuk, hogy a ventilátorok jobban illeszkedjenek a gépházakhoz vagy a radiátorokhoz, megszüntetve az olyan réseket, amelyeken a levegő átcsúszhatna.

Egy kis meglepetés az extra biztonságért
A CT sorozatú ventilátorok minden egyes sarokban négy darab kerek, nem eltávolítható rezgéscsillapító gumipárnával lettek ellátva. Arra tervezték őket, hogy stabilak legyenek és csillapítsák a ventilátor rezgését, lehetővé téve, hogy a ventilátorok bizonyos zajszint mellett magasabb fordulatszámon pörögjenek.

Látványos fényhatások
A 9 állítható LED-del a felhasználók látványos fényhatásokat hozhatnak létre az alaplapi szinkronizációs szoftvereken keresztül, biztosítva a 16,8 millió színű egységes színlefedettséget. Az alaplapi szoftveren keresztül lenyűgöző fényhatásokat hozhatsz létre az ideális fényhatások testreszabásához. A CT sorozatú ARGB-ventilátorok mostantól támogatják az ASUS, MSI, GIGABYTE, BIOSTAR és az ASRock szinkronizációs szoftvereit.

Megjegyzés: Ez a termék alaplapi szinkronizálást igényel az ARGB-fényeffektekhez.

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, lehetővé téve, hogy a fényeket közvetlenül a fent említett szoftverből vezéreld, bármilyen extra fénykezelő szoftver vagy vezérlők telepítése nélkül. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.