A hálózati csatolt tároló (NAS) által optimalizált meghajtó harmadik alkalommal nyerte meg a legjobb merevlemez-meghajtót az European Hardware Awards-on. A tajvani Computex Taipei technológiai kiállításon meghirdetett díjakat több mint 100 technológiai sajtószerkesztő szavazta meg, akik az Európai Hardver Egyesület tagjai.

Már 5 éve a European Hardware Awards 42 kategóriában elismeri a „legjobbat”, beleértve az okostelefonokat, a notebookokat, a VR-termékeket, a hordozható eszközöket, a NAS-eszközöket, az SSD-ket, a CPU-kat, a játéktermékeket és így tovább.

Az IronWolf Pro-t a legjobb versenyzők közül választották ki a „Legjobb merevlemez” -nek; a döntős csoport négy Seagate-terméket tartalmazott – kétszer annyi, mint bármely merevlemez gyártó cég. Ezek a termékek a Seagate BarraCuda Pro, az Exos és a FireCuda merevlemezek voltak.

Az IronWolf Pro meghajtó a maximális reagálóképességre és az üzemidőre lett tervezve, az iparág vezető munkaterhelés-besorolása legfeljebb 300TB / év, és a gyors adatátviteli sebesség 250MB / másodperc. A meghajtó úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a kis- és középvállalkozások és a kreatív szakemberek fájlmegosztásának, távoli elérésének és biztonsági mentésének.

Seagate merevlemezek elérhetők az ASBIS Magyarorzág partnerein keresztül.