2019. június 3., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a vezető tároló-, hálózati és számítástechnikai megoldások szolgáltatója bemutatta a QTS 4.4.1 béta verziót. A QTS 4.4.1 a nagy hatékonyságú biztonsági mentésre és az innovatív hibrid felhő tárolásra összpontosítva integrálja a Hybrid Backup Sync 3.0-t a QuDedup technológiával, amely a biztonsági mentési adatokat a forrástól szétválasztja, valamint növeli a mentési és helyreállítási hatékonyságot; továbbá tartalmazza a CacheMount-t, amely lehetővé teszi a helyi gyorsítótárazást a csatlakoztatott felhőtároló számára, így a felhasználók közel LAN hozzáférési sebességet élvezhetnek a felhőadatokhoz való hozzáférés során. A QNAP bemutatta a QuMagie-t is, az AI-alapú fotó rendszerezési alkalmazást, amely a felhasználók számára biztosítja a kiváló fotó kezelési és megosztási megoldást. A QNAP NAS támogatni fogja a Fiber Channel SAN-t is, hogy a felhasználók könnyen hozzáadhassák a már meglévő SAN-környezethez, mint költségbarát tárolási és biztonsági megoldás.

A QTS 4.4.1 integrálja a Linux Kernel 4.14 LTS-t és támogatja a QNAP NAS következő generációs hardverplatformjait a legújabb technológiák kihasználása érdekében. A hibrid felhőmegoldások bevezetésének trendjét követve a QTS 4.4.1 optimalizálja a biztonsági mentési hatékonyságot, valamint innovatív alkalmazásokat kínál a hibrid felhőkörnyezetekhez, lehetővé téve az üzleti és otthoni felhasználók számára, hogy rugalmas tárolási allokációt, kényelmes kezelést és tökéletes mentési és helyreállítási megoldást élvezzenek. A QNAP arra törekszik, hogy az innovatív technológiákat integrálja, így a legjobb NAS-élményt nyújtsa a felhasználói számára”– mondja Ken Cheah, a QNAP termékmenedzsere.

További információ a QTS 4.4.1-ről: https://www.qnap.com/go/qts/4. 4.1

A QTS 4.4.1 új alkalmazásai és funkciói:

Hybrid Backup Sync 3.0: Gyorsítsd fel a biztonsági mentést és a helyreállítási időt, valamint biztosítsd a rendkívül hatékony és folyamatos működést.

Deduplikáció a mentett adatok forrásánál: A QuDedup technológia a forrásadatokra másolja a biztonsági adatokat. Az általános adatméret csökkentésével csökken a szükséges sávszélesség és a mentési idő is. A felhasználók telepíthetik a QuDedup Extract eszközt a számítógépükre, és könnyen visszaállíthatják a deduplikált fájlokat normál állapotukba.

Több, mint 20 integrált felhőszolgáltatás: A QNAP biztonságos, mégis rugalmas hibrid felhő mentési megoldást kínál és támogatja a TCP BBR Congestion Control-t is, így könnyen növelheted a sebességet.

CacheMount: Élvezd az alacsony késleltetésű hozzáférést a felhőadatokhoz

A CacheMount integrálja a NAS-t a mainstream felhőszolgáltatásokkal és lehetővé teszi az alacsony késleltetésű hozzáférést a felhőhöz a helyi gyorsítótár segítségével. Függetlenül attól, hogy a NAS hogyan csatlakozik a felhő tárolóhoz, kényelmesen kihasználhatod a QTS alkalmazásokat a fájlkezeléshez és a szerkesztéshez, valamint a multimédia alkalmazásokhoz.

QuMagie: Új AI albumok

A QuMagie a Photo Station következő generációja. Egyszerűsített felhasználói felületet, beépített idővonal-görgetést, integrált AI-alapú fotó rendszerezést, testreszabható mappafedeleket és hatékony keresőeszközt kínál a QuMagie, így biztosítva a legjobb fotókezelési és megosztási megoldást.

A QNAP NAS támogatja a Fiber Channel SAN-t

A telepített Fiber Channel kártyával rendelkező QNAP NAS könnyen hozzáadható a SAN-környezethez, hogy nagyteljesítményű adattárolást és biztonsági mentést biztosítson, ugyanakkor lehetővé teszi a felhasználók számára a QNAP NAS számos előnyének kihasználását, beleértve a pillanatfelvétel-védelmet, a Qtier™ -szintű tárolást, az SSD gyorsítótár gyorsabbá tételét és egyéb funkciókat.

Multimédiás konzol: Integráld az összes QTS multimédiás alkalmazást

A multimédiás konzol egyesíti a QTS multimédiás appokat egy alkalmazásba, így azok könnyebben és központilag kezelhetők. A felhasználók kiválaszthatják az egyes multimédiás alkalmazásokhoz tartozó forrásfájlokat és beállíthatják az engedélyezési beállításaikat is.

Szabadon eltávolíthatod a Qtier SSD RAID Tier-t

A felhasználók rugalmasan távolíthatják el az SSD-t az SSD RAID csoportból az SSD-k módosításához vagy hozzáadásához, az SSD RAID-típusának vagy az SSD-típusának (SATA, M.2, QM2) megváltoztatásához, amennyiben a tárolás hatékonyságának automatikus növelése a cél.

Támogatja az ön-titkosított meghajtókat (SED)

Az ön-titkosított meghajtók (pl. Samsung 860 és 970 EVO SSD) lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a beépített titkosítási funkciókat extra szoftver telepítése vagy a NAS rendszer erőforrásai felhasználása nélkül további adatokat titkosítsanak.

Elérhetőség

A QTS 4.4.1 béta most már elérhető a Letöltő Központból. A Hybrid Backup Sync 3.0 béta verzió elérhető a HBS 3.0 megoldás oldaláról. Megjegyzés: a funkciók változhatnak, továbbá nem minden termék számára elérhetők.