Aknázd ki és merülj el a jétkélmény egy új szintjében!

2019. június 3., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake Gaming – a vezető eSport gaming perifériák prémium márkája -, bemutatta új gaming kiegészítőit a COMPUTEX 2019-en, beleértve: a LEVEL 20 RGB gaming billentyűzet termékcsaládot, a Level 20 RGB Razer Switch-et és a LEVEL 20 GT RGB mechanikus gaming billentyűzetet,valamint teljesen új termékeket, mint a Thermaltake gaming egér, egérpad és heatset állvány, a Level 20 RGB gaming egeret, a Level 20 RGB gaming egérpadot és azE1 RGB headset állványt. Továbbá a Thermaltake X-FIT és X-COMFORT valódi bőr gaming székeket burgundi piros színben. Valamint az új gaming kiegészítők RGB élményének maximalizálása érdekében megalkották a Level 20 RGB BattleStation gaming asztalt.

Thermaltake Level 20 RGB gaming blentyűzet jellemzői:

A Level 20 RGB Gaming billentyűzet új szintre emeli a teljesítményt az okos játszmával, így nem kell többet keményen küzdened. A versenyelőny adott! A prémium alumínium felső borítás és lebegő billentyűzet kialakításával 16,8 millió színből álló RGB világítást biztosít mind az elülső, mind a három oldalán található RGB-zónákban egyaránt, ami 13 (elülső) és 14 (oldalsó) dinamikus fényhatást nyújt a személyre szabott RGB élményhez. Kompatibilis minden Thermaltake TT RGB PLUS tápegységgel, folyadékhűtéssel, ventilátorral és LED csík-ot tartalmazó termékkel,Razer Chroma-val és Amazon Alexa-val, lehetővé téve a rajongók számára, hogy az összes RGB színt zökkenőmentesen szinkronizálják az összes Thermaltake kompatibilis termékcsaláddal a még nagyobb szín koordináció érdekében.

Thermaltake Level 20 RGB gaming egér jellemzői:

A Level 20 RGB gaming egér egy ergonómiailag kialakított egér, amely rengeteg funkcióval rendelkezik: a legmodernebb PIXART PMW-3389 optikai érzékelővel 16 000 DPI-ig, 16,8 millió RGB színmegvilágítással és 10 dinamikus fényhatással , 50 millió kattintással az OMRON minősített gamer kapcsolók, 8 programozható gomb a makró- és profilbeállításokhoz, a fly dpi beállításához és a frissítés sebességhez 2000 Hz-ig szabályozható. Kompatibilis a TT RGB PLUS, a Razer Chroma és az Amazon Alexa rendszerekkel.

Thermaltake Level 20 RGB gaming egérpad jellemzői:

A Level 20 RGB gaming egérpad intuitív kábeltervezéssel készült a határtalan játékért. Speciálisan optimalizált textúrázott felülettel rendelkezik, amely kiváló mozgást, pontosságot és 16,8 millió RGB színmegvilágítást biztosít, 8 dinamikus fényhatással a harci színek maximális testreszabásához érdekében. A csúszásgátló gumiból készültkialakítás megakadályozza a kicsúszást vagy a leállást a játék során, így a gamerek biztonságosan játszhatnak. A Level 20 RGB gaming egérpadból készült egy Extended Cloth Edition, mindkettő kompatibilis a TT RGB PLUS, a Razer Chroma és az Amazon Alexa renszerekkel.

Thermaltake E1 RGB headset állvány jellemzői:

Az E1 RGB alumínium állvány 16,8 millió RGB színmegvilágítással, 8 dinamikus fényhatással, valamint két USB 3.0 porttal és egy 3,5 mm-es bővítő porttal rendelkezik a kényelem biztosítása érdekében, amely tökéletes választás a kedvenc fejhallgatód tárolásához. Kompatibilis a TT RGB PLUS, a Razer Chroma és az Amazon Alexa rendszerekkel.

Thermaltake X-FIT & X-COMFORT burgundi piros, valódi bőrből készült gaming szék jellemzői:

Az exkluzív X FIT & X COMFORT valódi bőrből készült gaming szék elérhető bungundi piros színben,  amely a csúcsminőségű sportjárművekben található. Elegáns kárpitozással, a legújabb változatú ergonómiai kialakítással és a legmagasabb szintű anyaghasználattal készült, amely biztosítja az optimális kényelem biztosítása érdekében.

Thermaltake Level 20 RGB BattleStation gaming asztal jellemzői:

A Level 20 RGB BattleStation Gaming asztalt a játékosok igényeinek megfelelően tervezték a legjobb minőségű alapanyagokból, amelyek vastag és tartós acélkerettel lettek kialakítva. Egy speciális, karcolásmentes bevonattal is rendelkezik, amely növeli a tartósságot és hozzájárul a stílusos, valamint elegáns játék esztétikához egyaránt. A Level 20 RGB BattleStation játékasztal magassága automatikusan állítható, teljes mértékben kompatibilis a TT RGB PLUS ökoszisztémával és jellemzőivel: 16,8 millió RGB színmegvilágítás 8 dinamikus fényhatással és akár 20 testreszabható világítási zónával a személyre szabott kialakítás érdekében. A 4 memóriaprofil-vezérlő által egyszerű a magassági beállítások elmentése és előhívása egyaránt, a nagy térkialakítás kiváló a nagy méretű toronyház elhelyezéséhez, elegendő felületet biztosít az egérpad számára, illetve az egyszerű kábelkezelő rendszer gondoskodik a letisztult környezetről. Továbbá a Level 20 RGB BattleStation kompatibilis a TT RGB PLUS, Razer Chroma és Amazon Alexa rendszerekkel.