2019. május 31., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy az ADATA HD770G RGB külső merevlemez és az SE800 SSD elnyerte a kiváló tervezés kategóriban a Computex d&I díjat.

A Computex d&i (tervezés és innováció) díj nyerteseit tajpeji nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki, melynek tagjai különféle területekre specializálódtak és különböző kritériumok alapján értékelték a termékéket, beleértve az innovációt, a technikát, a funkcionalitást, a társadalmi felelősségvállalást, a kivitelezést és az esztétikát.

ADATA HD770G külső merevlemez

A HD770G egy egyfajta külső merevlemez, amely a legújabb USB 3.2 interfészt használja a gyors adatátvitelhez és akár 2 TB kapacitással is elérehtő. Avantgárd, modernista kialakítás jellemzi, mely sokoldalú felülettel és két RGB LED-csíkkal rendelkezik a kiváló fényhatás biztosítása érdekében. A HDD fekete és piros színben kapható. A HD770G megfelel a MIL-STD-810G 516.6 szabványnak, ami azt jelenti, hogy akár 1,22 méterről történő leejtésnek is ellenáll. Továbbá megfelel az IP68 szabványnak is, így az víz-, és porálló is. Az adatok biztonsága érdekében a HD770G támogatja az AES 256 bites titkosítást. A HD770G a „Tervezési kiválósági díj” mellett, elnyerte a „Legjobb választás 2019” díjat is.

ADATA SE800 SSD – Akár kétszer gyosabb olvasási és írási sebesség

A legújabb C-típusú Gen-2 interfésszel ellátott ADATA SE800 következő szintű sebességet biztosít a C-típusú külső SSD-k számára. Az SE800 akár 1000 MB/s olvasási és írási sebességet tesz lehetővé, amely kétszer gyorsabb, mint amit a piacon lévő C-típusú külső SSD-k képesek biztosítani. Az SSD számos eszközt támogat, beleértve az Android, a Mac OS és a Windows eszközöket egyaránt.

Nézd meg az ADATA díjnyertes termékeit és tudj meg többet rólunk a Computex Tajpej 2019-en. Várunk minden kedves látógatót a Nangang Kiállítási Központban, az L0810 számú standon.