2019. május 31., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagyteljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az ADATA ICFS331 ICFS331 CFast kártyát, amely MLC Flash memóriával rendelkezik és a SATA 6Gb/s interfészt használja a kimagasló kompatibilitás és a problémamentes telepítés érdekében. Továbbá az ICFS331 CFast kártya H/W Write Protect képességgel is rendelkezik, amely megakadályozza az adatok manipulálását, így ideális eszköz a játéktermi gépekbe.

Az ADATA ICFS331 CFast kártya megfelel a CFast 2.0 specifikációnak és az MLC NAND Flash használatával készült. Akár 550/210 MB/s olvasási és írási sebességet biztosít, valamint 1,1W a fogyasztása. A kártya 8 GB-tól 128 GB-ig terjedő kapacitással érhető el, így megfelelve a különböző alkalmazások igényeinek kielégítésére, beleértve a játékgépeket, az ipari számítógépeket, az orvosi berendezéseket, a lottójegy gépeket, a POS kioszkokat és az ipari ellenőrző rendszereket egyaránt. Emellett az ICFS331 CFast kártya számos olyan technológiát támogat, amelyek segítenek a berendezések stabil működésének fenntartásában. Ezek közé tartozik a hibajavító kód (ECC) technológia, amely automatikusan felismeri és kijavítja a hibákat a pontos adatátvitel érdekében, a wear leveling (elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmus) a memóriakártya élettartamának meghosszabbítása érdekében, és a SMART, egy önellenőrző rendszer, amely szenzorok segítségével mutatja a lemez élettartamának állapotát, ezzel biztosítva a potenciális lemezproblémák esetén az adatvédelmet.

Az ADATA ICFS331 CFast kártyák rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.