2019. május 30., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatja a Riing Trio sorozat legújabb tagját, a Riing Trio 20 LED RGB Case TT Premium ventilátort. A Riing Trio 20 PWM vezérlésű, 200 mm-es nagy statikus nyomású ventilátorral és 3 független, előre telepített LED gyűrűvel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően 16,8 millió szín közül választhatunk, illetve összesen 60 darab külön vezérelhető LED található a ventilátoron. A TT RGB PLUS ökoszisztéma tagjaként a Riing Trio sorozat testreszabható LED világítást és ventilátorsebességet biztosít a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverrel, a TT AI Voice Control és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatás segítségével, illetve a A Riing Trio RGB világítási effektusokat helyi vagy nemzetközi időjárási viszonyokkal szinkronizálhatjuk. A Riing Trio sorozat a legmodernebb szoftveres támogatás mellett kiváló minőségű hardvertechnológiával, hosszú élettartamú hidraulikus csapágyakkal, rezgéscsillapító rendszerrel és kompressziós ventilátorlapáttal is rendelkezik, amelyek garantálják a kiváló hűtési teljesítményt és a csendes működést. Építsd meg számítógéped az optimális Riing Trio sorozatú RGB Case TT Premium ventilátorral.

További információért, kérjük látogass el a Thermaltake standjához a COMPUTEX Tajpej 2019-en (Tajpej Nangang Kiállítási Központ, 4. emelet, #M120 stand) vagy informálódj a https://computex.thermaltake. com/2019/ weboldalon.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake Riing Trio Series LED RGB Case Fan TT Premium Edition márelérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.  A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.