2019. május 29., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy az Intertraffic China 2019-en bemutatja a legújabb forgalmi és szállítási iparágainak tárolási megoldásait. A rendezvényt 2019. május 27-29. között rendezik meg a Sanghaj Nemzeti Kiállítási és Kongresszusi Központban (Hongqiao). Az ADATA bemutatta a legújabb SLC, MLC és 3D NAND SSD-k termékcsaládját valamint különböző memóriakártyákat, PCIe termékeket és egy DDR4 2666 memóriamodult, amely képes ellenállni a széles hőmérséklet-tartománynak és megakadályozza a kén kicsapódását. Szintén bemutatásra kerül az ADATA saját A+SLC technológiája, amely egyedi NAND Flash firmware-t használ A+ rendezési algoritmussal az SLC teljesítményének megfeleléséhez.

Nagy sebességű és nagy teljesítményű tároló megoldások az intelligens városok számára

Az intelligens városok megjelenésével az olyan alkalmazások – mint, az intelligens forgalomirányítási-, és szállítási rendszerek – a megoldásszolgáltatók és az ügyfelek egyre megbízhatóbb és tartósabb tárolási megoldásokat keresnek, amelyek nagy teljesítményt és kapacitásokat biztosítanak. Az Intertraffic China 2019-en az ADATA bemutatja a legújabb kapacitású, ipari minőségű SSD sorozatát, beleértve a 2,5 hüvelykes, M.2 2280/2242-t és az mSATA-t is. A kapacitás tekintetében, az ISSS333 2,5 hüvelykes SSD elérhető akár 2 TB, az M12 és az mSATA SSD 512 GB és 1TB méretekben.

A kiemelt témák közé tartozik az IM2P33E8 M.2 2280 SSD és a következő generációs ICFP301 CFexpress típusú B memóriakártya. Az IM2P33E8 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD akár 3,4/2,2 GB/s olvasási és írási sebességet biztosít, így nagy mennyiségű adatot képes hatékonyan feldolgozni. Az ICFP301 CFexpress B típusú memóriakártya nagyfelbontású 8K és 4K képfeldolgozásához készült. Ez megfelel a CFA és az NVMe specifikációinak és a 1700/1200 MB/s sebességnek, ami 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos SD és CFast kártyák.

Széles hőmérséklet-tartomány és kén kicsapódás csökkentés

A környezeti feltételek romlása mellett a beágyazott rendszereknek egyre nagyobb veszélyekkel kell szembesülniük, beleértve a szennyeződést, a nedvességet és a szélsőséges hőmérsékleteket. Az ADATA számos ipari minőségű adattároló termékében kén mentesítő technológiát alkalmaz, hogy ellensúlyozza az ezüst-szulfid felhalmozódásának káros hatásait. A termékek optimálisan működhetnek széles hőmérséklet-tartományban, -40 °C és +85 °C között. A termékeket kénmentesítési és megbízhatósági vizsgálatnak vetnek alá, amely során az összetevőket magas kéntartalmú, hőmérsékletű és páratartalmú környezetben tesztelik, így erősítve az ASTM B809-95 specifikációnak való megfelelést. Ráadásul az ADATA Conformal Coating használatával, egy polimer fólia bevonatot kapnak a PCB-k különböző elektronikai komponensei, ez pedig védőrétegként szolgál a PCB-khez, megóvva a folyadékoktól, portól és egyéb szennyeződésektől, amelyek korróziót vagy rövidzárlatot okozhatnak. A megnövelt megbízhatóság és a jobb költséghatékonyság érdekében az ADATA a saját A+ SLC technológiáját alkalmazza, amely egyéni NAND Flash firmware-t használ A+ rendezési algoritmussal az SLC teljesítményének felülmúlására az MLC Flash-en. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást, valamint költség és teljesítmény egyensúlyt biztosít.