2019. május 27., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az új ADATA S20000D és S10000 külső akkumulátorokat.

ADATA S20000D külső akkumulátor – egy igazi erőmű a kezedben

Az S20000D egy könnyű, lítium-polimer cellákat tartalmazó külső akkumulátor, amely 20000mAh-es, hatalmas kapacitással látja el a felhasználókat. A dupla USB portokon keresztül elérhetik az akár 2,1A teljesítményt, így a felhasználók két mobilkészüléket is fel tudnak tölteni egy pillanat alatt. Az eszköz digitális kijelzővel rendelkezik, amely pontosan mutatja az energiaszintet. Továbbá, egy praktikus LED zseblámpával is felszerelték, így a felhasználók a sötétben világításra is használhatják a külső akkumulátorukat.

ADATA S10000 külső akkumulátor – az alapvető tápellátásért

A 10000 mAh teljesítményű és a 14,8 mm vékony S10000-rel a felhasználók élvezhetik a könnyű kialakítást, valamint a folyamatos töltés lehetőségét. Lítium-polimer elemekkel készült, magas hatékonyságot kínál. A dupla USB portokon keresztül elérhetik az akár 2,1A teljesítményt, így a felhasználók két mobilkészüléket is fel tudnak tölteni egy pillanat alatt. Egy esztétikus, mégis egyszerű beépített akasztóval rendelkezik az S10000, amely rendívül praktikus a könnyű hordozhatóság és tárolhatóság szempontjából.

Kiváló minőségű lítium-polimer elemekkel, tűzálló külső burkolattal és többféle áramköri védelemmel ellátott tápegységek mintkét külső akkumulátor esetében stabil teljesítményt, hosszú élettartamot és biztonságot biztosít. A biztonságos üzemeltetést garantálja a készülékek túlterhelés, túlmelegedés, rövidzárlat és a bemeneti és kimeneti túlfeszültség elleni védelme.

Az S20000D és S10000 küldő akkumulátorok pontos rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.