2019. május 21., Tajpej, Tajvan – A csúcskategóriás Intel® Z390 chipset életciklusa a következő szakaszba lép. A múlt év régi alaplapjai már unamassá váltak, így az ASRock úgy döntött, hogy a játékosoknak és a rajongóknak izgalmas meglepetéssel készül, ezért bevezette a Z390 Phantom Gaming 7 és a Z390 Phantom Gaming X alaplapokat, hogy a most bevezetett Z390 Steel Legend sorozathoz csatlakozzanak. Az ASRock új lendületet hoz a Z390 alaplap piacra a mainstream és a csúcskategóriás termékcsalád teljes kínálatával.

Az esztétika az egyik legnagyobb fejlesztés az új Z390 Phantom Gaming 7 és a Z390 Phantom Gaming X esetében. Nemcsak kiváló beépített RGB világítás található az alaplapon, hanem további RGB LED-ek is, illetve a nagyszerűen kialakított és előre telepített I/O lemez nagyobb lehetőséget biztosít a széles tűréshatárokhoz, valamint lehetővé teszi az IO árnyékolás felszerelését a telepítés során, így tökéletesen illeszkedik az házhoz. Ellentétben a legtöbb, úgynevezett előtelepített I/O pajzzsal, amely csak színes díszek, az ASRock által tervezett eszköz valóban javíthatja a PC-építés élményét.

A teljesítmény és a stabilitás az első számú prioritás az ASRock termékek tervezése során. A nagy, lenyűgöző XXL alumínium ötvözet hűtőbordák növelik a stabilitást és a túlhúzás lehetőségét.  A kettős, teljes lefedettséget biztosító M.2 SSD hűtőbordák hatékonyan oszlatják el a hőt annak érdekében, hogy a nagy sebességű meghajtók mindig a lehető legjobban működjenek. A Premium 60A fojtótekercsnek és a Dr. MOS formatervezésnek köszönhetően a Z390 Phantom Gaming 7 és a Z390 Phantom Gaming X nemcsak sziklaszilárd teljesítményt nyújt a játék során, hanem a rendszer stabilitását is megőrzi túlhúzás közben.

A Z390 Phantom Gaming X az első alaplap, amely a forradalmian új, WiFi 6 (802.11ax) nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózati csatlakozóval rendelkezik és még gyorsabb WiFi csatlakozási sebességet biztosít, amely elérheti az akár 2,4 Gbps-ot, továbbá a következő generációs technológia, a MU-MIMO is elérhető. A Z390 Phantom Gaming 7 és a Z390 Phantom Gaming X alaplapokat valóban tervezték és építették, hogy biztosítsák az optimális stabilitást és teljesítményt, miközben javítják az alaplap esztétikáját. Ezzel az ASRock új színt hoz az Intel® Z390 sorozatú alaplapok piacára, amely teljes körűen a csúcskategóriás termékcsaládhoz tartozik.

Z390 Phantom Gaming 7 & Z390 Phantom Gaming X termékleírása:


https://www.asrock.com/mb/ Intel/Z390%20Phantom%20Gaming% 207/index.asp
https://www.asrock.com/mb/ Intel/Z390%20Phantom%20Gaming% 20X/index.asp