Élmény – Oktatás – Szórakozás – Testreszabás

2019. május 21., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, ünnepélyesen bemutatja a világ első Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruházát Tajpejben, Tajvanon. Az üzlet a Syntrend Creative Parkban található, amely egyike a 12 technológiai bevásárlóközpontnak, ahol számos jelentős globális technológiai márka kapott helyet. A megnyitón a Thermaltake elnök-vezérigazgatója, Kenny Lin mondott beszédet: „Ebben az évben a Thermaltake a 20. évfordulóját ünnepli és 20 év után a Thermaltake az iparágban a PC hardver szállítóból folyadékhűtő gaming rendszer szolgáltatóvá fejlődött, megfelelve a PC DIY rajongók, a case modderek és a játékosok igényeinek egyaránt. Ezért globális márkaképünk javítása érdekében úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk az első Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruházát Tajvanon, hogy biztosítsuk a felhasználóknak – az Élményt, az Oktatást, a Szórakozást és a Testreszabást.” A megnyitón számos tisztelt és befolyásos vezető megjelent az iparágból, az akadémiai körökből, a kormánytól és a casemod közösségből egyaránt. Tajvan Külkereskedelmi Fejlesztési Tanács elnöke, James C. F. Huang és az elnök-vezérigazgatója a Walter M. S. Yeh-nek is megjelent az eseményen és jókívánságait tolmácsolta. Amennyiben többet szeretnél megtudni a vadonatúj Thermaltake Liquid Cooling Gaming Systemreferencia-áruházáról, látogass el hozzánk!

Thermaltake Liquid Cooling Gaming System Flagship áruház elhelyezkedése:

Syntrend Creative Park, 8. emelet

No. 2, Sec. 3, Civil Blvd., Zhongzheng Dist., Tajej, Tajvan

A Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruház alapvető koncepciója:

Tapasztalat

A tapasztalat az ügyfeleknek kínált workshop-okra utal. A belépő szintű merev-csöves hűtőrendszerektől kezdve a fejlett PC konfiurációkig, az ügyfelek személyes tapasztalataikra hagyatkozva ismerhetik meg a termékeket.

Oktatás

Az oktatás a helyi középiskolákra, a szakiskolákra, a junior collage-ra és a főiskolákra utal. A Thermaltake támogatja a PC DIY, a folyadékhűtés és a gaminghez kapcsolódó tanfolyamokat. A diákokat sok szeretettel várják az áruházban tartott számos workshop-on és előadáson.

Szórakozás

A szórakoztatás szempontjából a felhasználók még a vásárlást megelőzően kipróbálhatják a folyadékhűtő gaming rendszereket. Az áruház a közeljövőben kisebb gaming versenyeket is fog tartani.

Testreszabás

A testreszabás a fő koncepciója az áruháznak. A Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruház professzionális PC tesreszabási szolgáltatást kínál, ahol a Thermaltake szakértőink segítik az ügyfeleket az ideális termékek kiválasztásában és megépítésében.