2019. május 21., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a vezető adattároló, hálózati és számítástechnikai megoldások szolgáltatója bemutatta a QNA-UC5G1T USB 3.0 – 5GbE adaptert, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók 5GbE/2.5GbE/1GbE csatlakozást hozzanak létre a számítógépükhöz és a NAS-hoz az USB 3.0 porton keresztül. A felhasználók könnyen növelhetik a hálózati sebességüket a QNA-UC5G1T segítségével, egy meglévő CAT 5e kábel használával, a fájlátviteli sebesség és a munka hatékonyságának növelése érdekében.

„Mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók nagyobb sávszélességet igényelnek, hogy kihasználják a nagyteljesítményű rendszereket és a gyorsabb internetsebességet. A praktikus QNA-UC5G1T adapter könnyen összekapcsolható a QNAP 10GbE adapterével, így nagysebességű hálózati környezetet hozhatunk létre otthon vagy az irodában, valamint jelentősen javíthatjuk a hálózati sebességet és az alkalmazások teljesítményét .”– mondta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere. A QNA-UC5G1T szintén használható Ethernet csatlakozásként olyan modern laptopok esetén, amelyeken nincs beépített hálózati port.”

A QNA-UC5G1T USB A-, vagy C-típusú kábellel csatlakoztatható a készülékekhez. Tenyérnyi méretű és passzív hűtésű a könnyű és tartós használat érdekében.

Megjegyzés

A Windows 10, 8.1, 8, 7 rendszerekhez illesztőprogram szükséges. Kattints ide az illesztőprogram letöltéséhez.
A macOS támogatása a későbbi verziókban lesz elérhető. Kattints ide az Aquantia® AQC11U illesztőprogram manuális telepítéséhez.
Linux: Támogatja a Linux core 3.10, 3.12, 3.2, 4.2 és 4.4 verziókat. Az Aquantia® AQC11U illesztőprogramja szükséges a használathzoz. Kattints ide az illesztőprogram letöltéséhez.
QNAP NAS: QTS 4.3.6 (vagy újabb) szükséges.

Főbb tulajdonságok

Vezérlő: AQC111U
I / O: 1 x USB 3.0 C-típusú 1 x 5GbE/NBASE-T port
0,2M-os USB 3.0-C és A-típusú kábel

Elérhetőség

A QNA-UC5G1T USB 3.0 – 5GbE adapter már elérhető. További információkért és a teljes QNAP NAS termékcsalád megtekintéséhez látogass el www.qnap.com oldalra.