A premium játék itt kezdődik

2019. május 16., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, már az év elején debütált a Level 20 RGB gaming billentyűzet sorozattal, most pedig bemutatásra került a Razer™ Green mechanikai kapcsolókkal szerelt billentyűzet is. A Razer™ Green mechanikai kapcsolóval megkülönböztethető a kattintás hangja, valamint az optimalizált működtetési és az alaphelyzetbe-állítási pont, melyet azok számára terveztek, akik minden gombnyomást szeretnének érezni és hallani. A Level 20 RGB Razer Green gaming billentyűzet már elérhető a TT Premium webáruházában.

Prémium alumínium burkolat és lebegő keycap kialakítással készült. A Level 20 RGB Razer Green gaming billentyűzet 16,8 millió vezérelhető RGB világítást biztosít mind az első, mind a 3 oldalsó RGB zónában, így számos, 13 dinamikus világítási effektet biztosít az elülső paneleken, és 14-et az oldalsó paneleken a testreszabható RGB élmény elérése érdekében. Kompatibilis az összes Thermaltake TT RGB PLUS tápegységgel, folyadékhűtéssel, ventilátorral és LED-csíkkal ellátott termékcsaláddal, így lehetővé téve a rajongók számára, hogy az összes RGB színt zökkenőmentesen szinkronizálják a még összehangoltabb színösszeállítás érdekében. Továbbá a Level 20 RGB gaming billentyűzethez elérhető egy exkluzívan tervezett okostelefon/tablet alkalmazás is, amely számos olyan egyedi funkcióval rendelkezik, mint: az AI hangvezérlés, a fényfunkciókhoz és az alapvető makrókhoz való hozzáféréshez, a szabadalmaztatott virtuális játékvezérlő (VGC) mód egy igazán egyedülálló és elképesztő mobil játékélményhez, valamint egy praktikus virtuális billentyűzet funkció a mindennapi szövegszerkesztő feladatokhoz.

Alumínum fedlap

A 2 mm vastag alumínium felső lemezszerkezettel és jellegzetesen ívelt kialakítással rendelkezik, ami fokozza a szilárdságot, a tartósságot és a szerkezeti merevséget, ugyanakkor kombinálja a lenyűgöző megjelenést a páratlan teljesítménnyel.

Új szintre lép a megvilágítás fogalma

Testreszabhatod a világítást 16,8 millió vezérelhető RGB-színnel, a 13 elülső és 14 oldalsó megvilágítással a legdinamikusabb és legszebb fényhatások elérése érdekében.

3-oldalú RGB testreszabás a korlátlan lehetőségekhez

Az iTake gaming motor használatával testreszabhatják a felhasználók az RGB világítást akár 3 oldalasra is az óriási 32 különböző színzóna opcióval.

Dedikált hangerő/némítás és multimédiás vezérlők

Hangerő és multimedia vezérlése dedikált kapcsolókkal a zavartalan játék érdekében. Egyéb vezérlők, amelyek segítik a zavartalan játékot: gaming mód aktiválása, 5 szint fényerő beállítása és a Windows zárolása.

Audio és USB Pass Through Port

A kényelmesen elhelyezett audio- és USB Pass lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kompatibilis 3,5 mm-es 4-pólusú audio- és USB 2.0-eszközt csatlakoztassanak közvetlenül a billentyűzethez.

Testreszabás az iTake gaming motor segítségével

Menedzseld az összes dinamikus fényhatást, a komplex makró beállításokat és a TT SYNC-t az összes kompatibilis TT RGB PLUS termékcsaláddal és a TT gaming perifériákkal, így központosítottan vezérelheted őket.

Speciális iOS és Android app AI hangvezérléssel, VGC-vel, virtuális billentyűzettel

A Level 20 RGB alkalmazás speciálisan kialakított hangvezérelt AI-vel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az összes fényfunkcióhoz: szín, hatások, sebesség és fényerő beállítások eléréséhez a könnyen használható hangfelismerő parancsok segítségével, hogy valóban „kézmentes” legyen a játékélmény. Az alkalmazás egy exkluzív szabadalmaztatott (VGC) virtuális játékvezérlő módot is tartalmaz a mobil eszközön annak érdekében, hogy a kedvenc játékokat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül játszhatsd le a rendszeren keresztül a testreszabott Level 20 vezérelt beállításokkal. Továbbá a Level 20 RGB alkalmazás egy intelligens virtuális billentyűzetet is tartalmaz, amely kényelmes billentyűzet-funkciókat kínál az okostelefonon és a tableten a mindennapi szövegszerkesztő feladatokhoz.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake Level 20 RGB Razer Green gaming billentyűzet már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétévesgaranciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.  A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.