2019. május 15., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake bemutatta az elektromos gaming asztalát, a Level 20 BattleStation RGB Gaming asztalt. Az elektromosan állítható játékasztal teljes felületén egérpaddal rendelkezik és szoftverrel vezérelhető 16,8 millió RGB színmegvilágítás közül válaszhatunk. A játékosok állíthatják a világítási effektusokat az iTAKE gaming motorral és szinkronizálhatják a TT RGB PLUS termékekkel. A Level 20 BattleStation RGB Gaming asztal rendkívüli funkcionalitást kínál, a játékosok elektromosan állíthatják be a játékasztal magasságát az ülő vagy álló pozíciókat 70 cm és 110 cm között. A digitális kijelzővel rendelkező 6-gombos vezérlő egyszerű kezelést tesz lehetővé, valamint pontos magassági beállításokat biztosít. A 4 memóriaprofil-vezérlő által egyszerű a magassági beállítások elmentése és előhívása egyaránt, így a jatékosok egy gombnyomással, kényelmesen szabhatják személyre asztalukat. A Level 20 RGB BattleStation-t úgy tervezték, hogy támogassa a legintenzívebb játékot is, kiváló minőségű motorral készült, amelynek maximális terhelése 150 kg. Továbbá a nagy felületű teljes egérpad lehetővé teszi, hogy a játékosok több monitoros játékrendszert állítsanak fel. Élvezd a profi játékélményt a Level 20 BattleStation RGB Gaming asztal segítségével!

A Thermaltake Level 20 RGB BattleStation Gaming asztal jellemzői:

EMELD ÚJ SZINTRE A JÁTÉKOT

Az ergonomikus kialakítású elektromos magasságállító gombok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák az asztal magasságát 70 cm és 110cm között. A játékosok alkalmazkodhatnak az ülő vagy álló pozíciókhoz egyaránt, hogy megfeleljenek a játék igényeinek.

OKOS PANEL DIZÁJN

A Level 20 RGB BattleStation 6-gombos vezérlővel rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében, valamint digitális kijelzőpanellel, amely pontos magassági beállításokat mutat. Az intelligens vezérlőpanel akár 4 magasság memória beállítását is lehetővé teszi, így a felhasználók egy gombnyomással tárolhatják és kényelmesen előhívhatják a kívánt magassági beállításokat.

TESTRESZABHATÓ CSATATÉR 16.8 MILLIÓ RGB SZÍNNEL

A Level 20 RGB BattleStation 16,8 millió RGB színmegvilágítással, 8 dinamikus fényhatással és akár 20 testreszabható világítási zónával rendelkezik, amely az iTAKE szoftverrel vezérelhető és szinkronizálható a TT RGB PLUS termékekkel a TT RGB PLUS szoftveren keresztül.

TELJES FELÜLETŰ EGÉRPAD

Optimalizált, teljes textillel ellátott egérpadfelülettel, amit félig durva texturált szövéssel terveztek. A Level 20 BattleStation RGB továbbfejlesztett egérkövetést és kiegyensúlyozott játékot kínál. Szilárd varrásszélességgel lett kialakítva, hogy biztosítsa a tartósságot, megakadályozza az egérpad foszlását vagy sérülését, speciális csúszásgátló gumi alapot kapott, hogy megakadályozza az elcsúszást. Ez a felület a tisztításhoz és a karbantartáshoz eltávolítható.

ELEGÁNS ALUMÍNUM KERET

A Level 20 RGB BattleStation kiváló minőségű anyagokból készül, az elegáns alumíniumkeretekre biztonságosan rögzítették az RGB világító csíkokat, a klasszikus játékstílusért!

ULTRA MASSZÍV KIALAKÍTÁS

Tartós, megerősített acélból készült és egy speciális, karcolásmentes bevonattal is rendelkezik, amely növeli a tartósságot és stabilitást.

OKOS KÁBELRENDEZÉS

Tartsd tisztán, rendezetten a kábeleket a kábelkezelő tálca rendszer segítségével a zavartalan asztali teljesítmény érdekében.

ÉPÍTSD MEG ÁLMAID CSATATERÉT

A Level 20 RGB BattleStation játékasztal 165 cm x 75 cm-es felülettel rendekezik, a térkialakítás kiváló a nagy méretű toronyház elhelyezéséhez, a több monitoros rendszer számára, illetve rendkívül rugalmasan építheted fel álmaid csataterét.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake Level 20 RGB BattleStation gaming asztal már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.  A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.