Ausztrália leggyorsabb 4G mobilhotspotja elérhető a Telstra 4GX LTE hálózaton, amely biztonságos, továbbá ultragyors csatlakozást kínál a média streaminghez, tároláshoz és egyebekhez egyaránt

2019. május 9., Barcelona, Spanyolország – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az otthoni, az irodai és az utakat összekötő hálózati eszközök vezető gyártója bemutatta Ausztrália leggyorsabb 4G-s készülékének – a NETGEAR Nighthawk M2 mobil router. A 2 Gbps-os letöltési sebességgel ez a következő generációs Gigabit LTE mobil router biztosítja az ügyfelek számára, hogy útközben tartalmat streameljen vagy biztonságos kapcsolatot tartson fenn a munkahelyével. A Nighthawk M2 Mobile Router már elérhető a Telstra-nál.

A nagysikerű Nighthawk M1 mintáját követve, amely 2016-ban került bemutatásra, a Nighthawk M2 2Gbps mobil routert a Qualcomm Snapdragon X24 szerelték fel, ami a világ első 2Gbps LTE modemje és természetesen ez a következő lépés az 5G felé. A Nighthawk M2 elegáns prémium kialakítású és színes érintőképernyővel van felszerelve, amely fokozza az útközbeni WiFi élményét, így könnyebben navigálhat a menükben közvetlenül a készüléken.

A Nighthawk M2 mobil router maximum 20 WiFi eszközt támogat egyetlen csatlakozáson keresztül, így legyen ez a végső utitársa, amely biztosítja a mobil router minden előnyét és kényelmét az utazása során a teljes funkcionalitása által. Utazzon akár a családjával az üdülőházba, akár  az ügyfelek látogatása miatt, mindig képes lesz biztonságosan megosztani a mobilinternetet.  

A 2Gbps-ig terjedő ultraszéles letöltési sebességek kombinálása, a 20-as kategóriájú LTE Advanced, 4X4 MIMO és 5-sávos Carrier Aggregation támogatása által, a Nighthawk M2 médiaközpontként szolgálhat a szórakoztatás biztosítása érdekében. A Nighthawk M2 egy egyszerű és intuitív alkalmazásvezérelt felhasználói élményt, a szülői felügyeleti lehetőségeket, a továbbfejlesztett JumpBoost funkciót és a folyamatos használatú, hosszú élettartamú akkumulátort biztosítja.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Ausztrália leggyorsabb mobil szélessávú készülékét, a NETGEAR Nighthawk M2-t, Ausztrália leggyorsabb mobilhálózatába hozhatjuk1”– mondta Andrew Stormont, a Telstra termék- és formatervezési vezetője.  A NETGEAR kiemelkedő rekordot mutat a csúcskategóriás eszközök gyártásában, amelyek kiváló kapcsolatot biztosít ügyfelei számára az otthonuban vagy az útközbeni használat során egyaránt.”

„A NETGEAR örömmel vesz részt a Telstra fejlesztésében, a legújabb LTE vezeték nélküli hálózati képességek bevezetésében, amely nagyobb hozzáférést biztosít a fogyasztók számára a zökkenőmentesebb összeköttetésű és gyorsabb letöltéshez” – mondta David Henry, a NETGEAR-hoz kapcsolódó összekapcsolt hazai termékek alelnöke. „Az 5G-s kapcsolatok elérésének útján vagyunk és ez a legújabb Nighthawk M2 mobil router még  egy lépéssel közelebb visz egy összekapcsoltabb világ megvalósításához.”

Akik gyakran utaznak üzleti céllal, biztonságosan haználhatják WiFi kapcsolatukat, elkerülve a nyilvános WiFi használatát a szállodákban, repülőtereken és a kávézókban egyaránt. A Nighthawk M2 biztonságosan összeköti Önt és munkatársait,  munkatársait a kihelyezett irodákkal, továbbá akár a mobil WiFi-vel rendelkező építési helyeken vagy VPN-ként nyilvános hálózatokon keresztül. A Nighthawk M2 nem igényel telepítendő szoftvert és néhány perc alatt könnyen beállítható – csak bekapcsolja és csalakoztassa az internethez. Ez a hordozható, azonnali internetkapcsolat tökéletesen alkalmas olyan területekre, ahol nincs fizikai kábelezés, mint például a kempingekben, bizonyos régiókban, nyaralókban vagy akár a rövid távú életkörülményeknek megfelelő bérlők számára.

Ugyan a Nighthawk M2-nek egy színes és intuitív érintőképernyője van, mégis a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a Nighthawk M2-vel való interakciónak a NETGEAR mobilalkalmazáson keresztül történhet. A mobilalkalmazás vezérli a Nighthawk M2 kulcsfontosságú funkcióit, valamint a csatlakoztatott eszközök WiFi kezelését, tárolását, biztonságát és még a szülői felügyeletet is. Az M2 eszköz gyors és egyszerű konfigurálásával a NETGEAR mobilalkalmazás valós idejű adathasználati megjelenítést is biztosít. A médiafájlok megtekintése az M2-ről történő lejátszása a mobil eszközön az alkalmazáson keresztül is elvégezhető.  Így a mobilalkalmazáson keresztül történik a vezérlés, anélkül, hogy a hátizsákból vagy a táskából ki kellene vennie az M2-t.

A Nighthawk M2 mobil router legfontosabb jellemzői és előnyei

 • Szuper gyors mobil szélessávú internet – akár 2 Gbps letöltési és 150Mbps feltöltési sebesség
 • A Qualcomm Snapdragon X24 LTE modeme működteti
 • 4G LTE fejlett kategória 20-as, 5 sávos Carrier aggregációval
 • Ethernet port és 2 USB port (A és C típus) az USB vagy külső merevlemezekről az összes csatlakoztatott eszközhöz való közvetítéshez
 • WiFi / Ethernet terhelhetőség, így a készülék csatlakozásai az autóból (LTE) átkerülnek a szálloda internetére
 • Az állandó kapcsolat megosztható akár 20 WiFi eszközzel is
 • A szülői felügyeleti szűrő és az online tartalom ütemezett hozzáférése
 • 802.11ac és kettős sávú 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kettős párhuzamos WiFi a nagyobb hálózati teljesítmény és a csökkent interferencia érdekében
 • Az egyszerű, intuitív NETGEAR mobilalkalmazás az adatok használatának ellenőrzésére, eszköz- és hálózati beállítások kezelésére iOS vagy Android™
 • okostelefonról vagy táblagépről egyaránt elérhető.
 • Erős, hosszú élettartamú akkumulátor akár 24 órás folyamatos használatot biztosít
 • Továbbfejlesztett JumpBoost funkció az okostelefonok és a kis hordozható USB-eszközök töltésére
 • Két TS-9 csatlakozó az opcionális 4G / 3G antennákhoz
 • Telstra mobilkészülék-ready eszköz

Tervek, árak és elérhetőség esetén látogasson el a Telstra weboldalára.

Tudjon meg többet a NETGEAR család egyéb eszközeiről mobil szélessávú termékekoldalon.