2019. május 2., Tajpej, Tajvan – Az FSP, a világ egyik vezető tápegység gyártója örömmel jelenti be az új, egyelőre két tagból álló DAGGER PRO SFX termékcsaládot. Ez az új széria az FSP népszerű DAGGER sorozatának továbbfejlesztése, amely a hatékonyság, a felépítés és a csatlakozók tekintetében is előrelépést jelent. Az FSP által bemutatott két új tápegység a DAGGER PRO 550W és DAGGER PRO 650W. Mindkettő teljes mértékben megfelel az SFX12V V3.3 szabványnak, de könnyen beépíthetőek ATX házakba is. Köszönhetően moduláris és magas minőségű szalagkábeles felépítésüknek, biztosítják a kábelezés igényes megoldását is. A DAGGER PRO sorozat egyik jellegzetessége az egy darab, nagy teljesítményű 12 V-os ág használata, amely folyamatosan képes a legnagyobb igényű komponenseket is ellátni energiával, miközben az FSP saját MIA IC™ integrált áramköre és a DC-DC felépítés gondoskodik a biztonságról és hatékonyságról. Az energiahatékonyság területén mindkét modell megfelel a 80 Plus™ Gold tanúsítvány feltételeinek, félpasszív, 92 mm-es, golyóscsapágyazott ventilátoruknak köszönhetően pedig nagyon alacsony zajszinttel működnek, így kiválóan helytállnak minden, méretre és hangra érzékeny szituációban.

A moduláris dizájnnal tisztább gépbelső

Akár egy nagy teljesítményű játékgépet építünk, akár egy mini-ITX, ITX vagy MicroATX PC a cél, a DAGGER PRO 550W/650W moduláris kábelezése nagy segítségünkre lesz benne. Ezzel a megoldással csak azokat a vezetékeket kell használnunk, amelyekre valóban szükség van, így csökkenhet a házban feleslegesen helyet foglaló kábelek száma. A DAGGER PRO 550W és 650W között ezen a területen egyedül az utóbbinál megtalálható plusz egy 8 tűs CPU konnektor a különbség, ami lehetővé teszi a legújabb Z390-es alaplapok energiaellátását is. A 92 mm-es, ipari golyóscsapágyas ventilátorral szerelt DAGGER PRO tápok hűtése félpasszív üzemmódban dolgozik, ez garantálja a teljesen néma működést alacsonyabb terhelés mellett, illetve a nagyteljesítményű ventilátor hosszú élettartamát.

Kis méret, nagy teljesítmény

A DAGGER PRO 550W/650W egy darab nagyteljesítményű +12V-os ágat használ, ami garantálja a gaming alaplapok és videókártyák számára a maximális áramot nagy terhelés alatt, stabilitási gondok vagy az alkatrészek túlterhelése nélkül is. A DAGGER PRO tápegységek belsejében 100%-ban japán kondenzátorokat találunk, melyek az ember számára elviselhetetlen (100 °C feletti) körülmények között is stabilak maradnak és nagy teljesítményt nyújtanak. A DAGGER PRO DC-DC kialakítása és az FSP szabadalmaztatott MIA IC™ integrált áramköre garantálja a stabil áramleadást és a PC minden körülmények közötti biztonságos működését is a széles körű védelmi szolgáltatásaival. Az FSP, mint az innovációban élen járó gyártó, a jövőben további, már 80 Plus™ Platinum tanúsítvánnyal rendelkező SFX szabványú tápegységek kifejlesztését tervezi, amelyekkel jelentősen csökkenthető lesz a játékosok PC-inek energiafogyasztása.

Termékinformációk:

https://www.fsplifestyle.com/ en/product/DaggerPro550W.html

https://www.fsplifestyle.com/ en/product/DaggerPro650W.html

A DAGGER PRO 550W / 650W legfontosabb tulajdonságai:

·  SFX formátumú 550 W / 650 W tápegység

·  Teljesen moduláris tápegység fektetett  kábelezéssel

·  Félpasszív hűtés, ipari golyóscsapágyazott 92 mm-es ventilátorral

·  Egyetlen, nagyteljesítményű 12 V-os ág, DC-DC felépítés

·  80 Plus® Gold tanúsítványnak megfelelő, 90% feletti tipikus energiahatékonyság

·  SFX-ATX átalakító kerettel érkezik

Elérhetőség:

Az FSP DAGGER PRO 550W már elérhető 119 dolláros ajánlott áron.

Az FSP DAGGER PRO 650W már elérhető 129 dolláros ajánlott áron.