2019. április 30., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be az új ADATA IUDD362 microSD kártyát, amely kiváló minőségű SLC NAND Flash chipekkel rendelkezik, ezáltal tartósabb és élettartama is hosszabb.

Széles üzemi hőmérséklet-tartomány és kiváló tartósság

Az ADATA IUDD362 microSD kártya ideális a folyamatos működésű ipari rendszerek számára. Az SLC NAND Flash chipekkel ellátott IUDD362 jobb stabilitást, tartósságot és teljesítményt nyújt az MLC vagy a TLC NAND Flash-t használó társaival szemben. Továbbá az IUDD362-t úgy tervezték, hogy a -40°C és 85°C között terjedő széles üzemi hőmérséklet-tartományban is optimális teljesítményt biztosítson. Az IUDD362 microSD kártya 3 millió MTBF (a hibák között mért átlagos idő) minősített, a megbízhatóság érdekében.

Stabilitás, megbízhatóság, nyugalom

Az IUDD362 eléhető 1 GB, 2 GB, 4 GB és 8 GB kapacitással, akár 30/25/MB/s olvasási és írási sebességgel, valamint energiafogyasztása csupán 0,6 W. Ezek a tulajdonságok ideálisak ipari automatizálásra (pl. PLC), szállítási rendszerekre (pl. járműbe épített adatgyűjtők) és más, a microSD kártyákat támogató alkalmazások használatára. Az ipari alkalmazások által igényelt stabilitás biztosítása érdekében az IUDD362 számos technológiát támogat. Ezek közé tartozik a hibajavító kód (ECC) technológia, amely képes észlelni és kijavítani a hibákat az adatok integritásának, az önellenőrzésnek, az elemzésnek és a riportálási technológiának (SMART) biztosításának érdekében, ezáltal azonnal jelezve a hibákat és wear-leveling-et, lehetővé téve a NAND Flash blokkjainak használatát, idő előtti sérülését, ezzel meghosszabbítva élettartamát.

Az IUDD362 pontos rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.