2019. április 23., – Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) bemutatja az új VM Marketplace-t. A Virtualization Station applikáción belül található VM Marketplace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több előre csomagolt virtuális gép (VM) képet installáljanak a gyors telepítés és a nagyobb alkalmazási potenciál elérése érdekében.

A QNAP gondosan választotta ki a megbízható gyártóktól származó alkalmazásokat (például AWS és pfSense) továbbá finomhangolt VM-képekbe csomagoltuk őket a virtualizációs állomáshoz. Ezek a képek letölthetők a VM Marketplace-ről, valamint egyszerűsített telepítési és beállítási folyamatot biztosítanak a felhasználóknak.

A QNAP a jövőben is új képeket fog hozzáadni a VM Marketplace-hez, kiemelkedő alkalmazásokat és megoldásokat kínálva a felhasználóknak. Az új VM Marketplace előnyeinek kihasználása érdekében a felhasználóknak a Virtualization Station 3.1.1085 (vagy újabb) verzióját kell használniuk (QTS 4.3.0 – 4.3.6) vagy a 3.2.355 (vagy újabb) verziót (a QTS 4.4.0 esetében és attól újabb).

Ha többet szeretne megtudni a QNAP virtualizációs megoldásokról, látogasson el az alábbi oldalra:

https://www.qnap.com/solution/ virtualization-station-3/en/