2019. április 15., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be az új ADATA UV350 USB flash meghajtót. Az UV350 flash meghajtó letisztult, elegáns megjelenésű, burkolat nélkül került kialakításra, ami kiküszöböli a zavaró sapkát. A végén található bújtató megkönnyíti a kulcstartókhoz és a nyakpántokhoz való rögzítést, így kiváló hordozhatóságot biztosít. A meghajtó akár 64 GB kapacitással is elérhető és USB 3.1 csatlakozót tartalmaz a fényképek, zenék, videók és minden egyéb adat problémamentes tárolására.

Elegánsan stílusos, könnyen hordozható

Az UV350 fényes felülete kifinomult és elegáns, valamint egy bújtatóval is rendelkezik, amely ideális az elfoglalt üzletemberek számára.

Gyors adatátvitel, nagy tárolási kapacitás

Az USB 3.1 csatlakozóval az UV350-es adatátviteli sebessége elérheti az akár 5 Gb/s-ot, plug and play képes és kompatibilis az USB 2.0 eszközökkel. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a tárhely miatt, ha 4K videókat néznek és magas felbontású képeket készítenek, az UV350 elérhető 16 GB-os, 32 GB-os vagy 64 GB-os kapacitással egyaránt. Minden típusú eszközzel kompaibilis, köztük PC-kkel, táblagépekkel, hangszórókkal, tévékészülékekkel, autórádiókkal, játékkonzolokkal és más egyéb eszközökkel is működik. Eközben a plug and play képessége által a felhasználók gyorsan és könnyedén továbbíthatják a fájlokat. Az UV350 is 5 éves garanciával rendelkezik, mint minden ADATA USB flash meghajtó.

Az UV350 pontos rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.