2019. március 29., Budapest, Magyarország – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND Flash termékek és a mobilkiegészítők vezető gyártója, valamint az Infinity Esport Bár örömmel jelentik be együttműködésüket, hogy közös erővel fejlesszék a gamereknek nyújtott szolgáltatások piacát. Az Adata által gyártott, kifejezetten a gamereknek készült XPG termékvonal SSD-ivel, egereivel és egérpadjaival, valamint a gaming fejhallgatókkal az Infinity Esport Bár a legújabb technológiát kapta meg, mellyel nemcsak a gépeken futtatható játékokok mennyisége nőtt jelentősen, hanem azok élvezete is magasabb szintet képvisel az új perifériáknak köszönhetően. Az XPG SU950 SSD a piac egyik leggyorsabb adattárolója. Az XPG EMIX H20 gaming fejhallgató az Infarex M10 egérrel és R10 egérpaddal, valamint az Infarex K20 mechanikus billentyűzettel kombinálva a professzionális játékosok igényeit is kielégítik.

Varga Péter, az Adata Technology magyar piacért felelős kereskedelmi menedzsere, az együttműködést így kommentálta: „Az Adata először jelent meg a magyar piacon támogatóként. Örömünkre szolgál, hogy a gamerek a mi termékeinket használják. Biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesznek a teljesítményükkel.

Baka Béla az Infinity Esport Bár tulajdonosa a következőket nyilatkozta: „Kifejezetten örömünkre szolgál ez a megállapodás, hiszen az Adata termékeit már korábban is előnyben részesítettük teljesítményüknek és kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően. Kíváncsian várjuk, hogy az eSport bárba látogató gamereinknek milyen benyomásuk lesz az új XPG termékekről.”

Az Infinity Esport Bár az 1084 Budapest, Német u. 2. alatt található.