2019. március 18., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta azADATA IM2S3164 ipari minőségű meghajtókat. A következő generációs 3D NAND Flash alkalmazásával az IM2S3164 SSD-k nagyobb tárolási kapacitást, hatékonyságot és megbízhatóságot tanusítanak, mint a 2D NAND, valamint 32 GB és 512 GB méterben kaphatók. Az AES-256 titkosítás és a TCG Opal 2.0 által magasabb szintű adatvédelmet nyújt a felhasználóknak. Az LDPC (kis sűrűségű paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiájának támogatása lehetővé teszi az IM2S3164 SSD-k számára, hogy észleljék és kijavítsák a hibákat az adatok integritásának biztosítása érdekében, ezáltal garantálva a hosszabb élettartamot.

Az adatvédelem egy rendkívül fontos kérdés a mai IoT és felhőalalpú szolgáltatások világában, ahol a technológia kényelme mellett nagy hangsúlyt kell fektetni az egyéni felhasználók és vállalatok privát szférájának megtartására. Az M.2 2242 formátumtényező kompakt mérete mellett az ADATA IM2S3164 SSD-k támogatják az AES titkosítást és a TCG Opal 2.0-t is, amely jelentősen növeli az adatbiztonságot és megakadályozza a bizalmas adatok kiszivárgását. Az IM2S3164 ideális ipari körülmények között történő használathoz, beágyazott alkalmazásokhoz, vékony kliensekhez, szerverekhez, adatközpontokhoz, hálózatépítéshez, felügyelethez és adatszállításhoz egyaránt. Emellett másodpercenként akár 550/490 MB olvasási és írási sebességet biztosítanak a hatékony adatátvitel érdekében.

A stabilitás és a megbízhatóság növelése érdekében az IM2S3164 SSD-k számos technológiát támogatnak, beleértve az önellenőrzést, az elemzést és a jelentéstételi technológiát (S.M.A.R.T.), amelyek jelezhetik azonal a meghajtó meghibásodását, valamint az NCQ és a Windows TRIM-mel növelhetjük a teljesítményt. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SSD-k felügyeletét és kezelését a meghajtó állapotával, az elhasználódás szintjével és az élettartam információkkal kapcsolatban.

Az ADATA IM2S3164 SSD-k rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.