A QNAP® Systems, Inc. ma bemutatta az új kétportos 25GbE-t QXG-25G2SF-CX4 és 10GbE QXG-10G2SF-CX4 hálózati NIC-k. A Mellanox® ConnectX®-4 Lx SmartNIC vezérlőkkel rendelkező kártyák nagyban növelhetik a fájlátviteli sebességet, és támogathatják az iSER (iSCSI Extension for RDMA) funkciót a VMware virtualizációjának optimalizálásához. Mindkét kártya PCIe Gen3 × 8 csatolóval rendelkezik, telepíthető Windows® / Linux® számítógépre, vagy kompatibilis QNAP NAS rendszerbe. 

„A felhő, a big data, a nagysebességű tárolás, a virtualizáció és az AI egyre inkább a 25GbE felé nyomja a hétköznapi felhasználókat is.” – mondta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere. Az iparágvezet ő Mellanox Ethernet megoldás a következő generációs 25GbE NIC már elérhető a NAS-hoz, szerverekhez és munkaállomások számára.”

A QXG-25G2SF-CX4 és a QXG-10G2SF-CX4 rugalmas 25GbE és 10GbE csatlakozást és iSER támogatást biztosít a mai nagysebességű követelményekhez. Amennyiben nagy teljesítményű NAS-t használunk (pl TS-x83XUTVS-x72XU, vagy TS-x77XU), a felhasználók elérhetik a gyors adatátvitelt, a mentést és helyreállítást, a maximális sebességét az SSD-alapú alkalmazásoknak, illetve az optimális VMware teljesítmény.

A QXG-25G2SF-CX4 és a QXG-10G2SF-CX4 szerver-szintű PC-kkel dolgozhatsz, ezzel felgyorsíthatod a munkafolyamatokat az irodában és otthon. A felhasználók letölthetik a Mellanox Windows és Linux illesztő programjait. QTS 4.3.6 (vagy újabb) szükséges a QXG-25G2SF-CX4 / QXG-10G2SF-CX4 QNAP NAS használatához.

Főbb tulajdonságok

  • QXG-25G2SF-CX4:  Dual-port, 25GbE SFP28 hálózati bővítő kártya
  • QXG-10G2SF-CX4:  Dual-port 10GbE SFP+ hálózati bővítő kártya

Mellanox ConnectX-4 Lx vezérl ő  PCI Express Gen3 x8, alacsony profilú, teljes magasságú és speciális hátlapok (a kijelölt QNAP NAS-hoz) a csomagban.

Elérhetőség

A QXG-25G2SF-CX4 és a QXG-10G2SF-CX4 már megvásárolható a QNAP Accessories Store-ból. További termékinformációkért nézd meg a élő bemutató videó-t. További információért és a teljes QNAP termékportfólió megtekintéséhez kérjük, látogass el www.qnap.com weboldalra.