– A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), a vezető hálózati eszközöket gyártó vállalat, aki napjaink okos otthonait és kisvállalkozásait támogatja, a mai napon bejelentett az Orbi Mesh Wi-Fi rendszer következő generációját a teljesítményigényes gigabites otthonokhoz.

A díjnyertes Orbi teljes otthoni Wi-Fi rendszer, amely szabadalmaztatott Fastlane3 technológiát alkalmaz, hamarosan elérhető lesz a 6. generációs Wi-Fi, 802.11ax vagy Wi-Fi 6 használatával. Ez a nagy teljesítményű eszköz új mércét állít fel a Mesh Wi-Fi rendszerek esetében, a lakásokban és ingatlanokban Wi-Fi-n keresztül biztosítja a folyamatos gigabites internet sebességet.

Az iparágvezető Orbi Mesh Wi-Fi rendszerek teljesítményét javítja a 1024 QAM 4×4 Wi-Fi 6 gerinchálózat, amely növeli a sebességet, a lefedettséget és a kapacitást a dedikált vezeték nélküli összeköttetésnek köszönhetően az Orbi router és a szatelitek között.

A Qualcomm Technologies, Inc. fejlett Wi-Fi 6 hálózati SoC segítségével az Orbi a Wi-Fi 6-tal még nagyobb teljesítményű, egyidejű Wi-Fi streamet támogat, lehetővé téve sokkal több eszköznek a gigabites internet elérést és a netre-kapcsolt otthonokban az új Wi-Fi 6 teljesítmény kihasználását, amely a mobil és intelligens eszközök új generációjának készült.

Ez a következő generációs Orbi Wi-Fi rendszer ideális azoknak a háztartásoknak, amelyek nagyszámú csatlakoztatott eszközzel rendelkeznek a nagy sávszélességű internet mellett, HD / 4K videó streaminghez, folyamatos összeköttetést igénylő intelligens otthoni eszközökhöz és videomegfigyelő rendszerekhez, amelyek HD / 4K tartalmat sugároznak a mobileszközökre . Az Orbi Mesh Wi-Fi rendszer a Wi-Fi 6 használatával mostantól készen áll arra, hogy könnyedén támogassa ezeket a rendkívül nagy sebességű és sávszélesség-igényes alkalmazásokat hasonlóan, mint például az interaktív VR játékok, a 4K élő sport adások, miközben továbbra is támogatja az összes régi Wi-Fi eszközt.

„A NETGEAR, a Qualcomm Technologies technológiai partnerével együtt, elkötelezett amellett, hogy innovatív technológiával tolja ki a határokat.” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékeinek alelnöke. „A jelenlegi trend, hogy az eszközök egyre több adatot fogyasztanak, mellyel párhuzamosan a hálózatnak is tartania kell a lépést. A Wi-Fi technológia legújabb generációja, a 802.11ax, mely az Orbi alapja is, a NETGEAR a legjobb és leginkább fejlődő mesh Wi-Fi-t mutatta be, amivel a rendszert egy következő szintre emeli.Orbi Wi-Fi 6 várhatóan 2019 második felében lesz elérhető az Orbi RBK50 termékcsaládban.