– A világ vezető alaplap, VGA és mini PC-gyártója, az ASRock bejelentette a Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártyát, amely a világ első AMD 7 nm csíkszélességű gaming VGA-ja. 16 GB 4096-bites HBM2 memóriát tartalmaz, ami rendkívüli teljesítményt nyújt. Támogatja teljes utasításkészletet a DirectX® 12, OpenGL® 4.5 és Vulkan® legújabb játékok, virtuális valóság (VR), 3D renderelés és videószerkesztő alkalmazások használatához. Nagyszerű élményt kínál a játékosoknak és a profi alkotóknak egyaránt.

A Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártya a Radeon VII gaming VGA-val van felszerelve, amely a legújabb generációs Vega architektúrán alapuló 7nm-es technológiára épül, így elérheti az akár 1400/1750 MHz-es alap és növelési frekvenciát. A 16 GB 4096 bites HBM2 memória kétszerese, az 1 TB/s maximális memória sávszélessége pedig 2,1-szerese az előző generációs Radeon RX sorozat kapacitásához képest. Az átlagos játékteljesítmény 29%-kal, az átlagos tartalom-létrehozási hatékonyság pedig 36%-kal nőtt az előző generációs Radeon RX sorozathoz viszonyítva.

A megnövekedett architektúra és teljesítmény mellett a DirectX® 12, az OpenGL® 4.5, a Vulkan® és a legújabb Radeon FreeSync™ 2 HDR technológia támogatásával a lelkes játékosok élvezhetik a zökkenőmentes, frissítő HDR játékélményt a legmagasabb felbontással; az alkotók is futtathatják a következő generációs fotó- és vizuális alkalmazásokat a 8K monitorokon keresztül. Ezenkívül a kártya hármas ventilátort alkalmaz, hogy optimalizálja a hőelvezetést, biztosítva a hosszú és stabil működést. Három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0b porttal is rendelkezik, amelyek legfeljebb négy kijelzőt támogatnak többmonitoros kimenetek számára, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a játékosok és az alkotók számára.

 „Az ASRock örömmel dolgozik az AMD-vel közösen, hogy bemutasson olyan vezető terméket, mint a Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártya.” – mondta LL Shiu úr, az ASRock elnöke. „Legyen egy lelkes játékos vagy profi tartalomkészítő, a grafikus kártya által nyújtott kiemelkedő teljesítmény révén nagyszerű felhasználói élmény érhető el.”

A Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártya az ASRock Radeon grafikus kártyák promóciójában is szerepel az AMD-vel: 2019. február 7. és 2019. április 6. között minden olyan vásárló, aki az ASRock Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártyákat megvásárolja, három ingyenes játékot kap (összesen $180 értékben): Tom Clancy The Division® 2, Resident Evil® 2 és Devil May Cry® 5.

További információkért kérjük látogass el a következő oldalra:

https://www.asrock.com/news/events/2018AMDRISEGAME/

* A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak.

További információ: 

https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Phantom%20Gaming%20X%20Radeon%20VII%2016G/