Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója bejelentette, hogy partneri megállapodást kötött Tajvan egyik legnagyobb eSports csapatával, a Flash Wolves-szal. Az együttműködést az ADATA a kaohsiungi IeSF World Championship 2018 világbajnokságon jelentette be, ezzel is jelezve, hogy továbbra is elkötelezetten támogatja az eSport növekedését Tajvanon és a világ minden táján.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy szponzorálhatjuk a Flash Wolves-t, hiszen alapelvünk, hogy kiváló minőségű hardvereket szállítsunk, amely minden szinten segíti a játkosokat, a kezdőktől egészen a professzionális gamerekig” – nyilatkozta Simon Chen, az ADATA elnöke és vezérigazgatója. „Az ADATA továbbra is támogatni kívánja az eSport fejlődését Tajvanon és más régiókban azáltal, hogy szorosan együttműködik a résztvevőkkel, az eSport csapattól és rendezvényszervezőktől a kormányzati szervekig.
„Az üzleti szemléletmód támogatása elengedhetetlen a tajvani eSports növekedéséhez és versenyképességének fellendítéséhez nemzetközi szinten is” – nyilatkozta Pei-Ching Hsu, a kínai Tajpej eSport Egyesület ügyvezető igazgatója. „Reméljük, hogy az ADATA és más szponzorok által kitűzött cél kiváló példát mutat és ösztönözni fogja a közösség többi tagját, hogy támogassák és segítsék az eSportot Tajvanon, ami így egy következő szintre tud lépni.”Az ADATA XPG és a Flash Wolves sajtótájékoztatón jelentette be partnerséget Taichungban, ahol részt vett az ADATA elnöke és vezérigazgatója, Simon Chen, valamint a Flash Wolves csapat tagjai, köztük a 2018-as Ázsiai Játékok bronzérmes gamerei: Maple (Yi-Tang Huang) , Betty (Lu Yu-Hong) és SwordArt (Shuo-Jie Hu).
A 2013-ban alapított Flash Wolves egyike Tajvan vezető eSport szervezetének. Versenyeztek a világ legrangosabb eSport rendezvényein, többek között a League of Legends (LoL) Világbajnokságon és az Intel Extreme Masters-en is.
További érdekes információk megtalálhatók a közösségi média oldalainkon:Linkedin : https://www.linkedin.com/company/adata-technology/FB : https://www.facebook.com/ADATAGroupTwitter : https://twitter.com/ADATATechnology